PR CUAET
-
Короче все як в житті. Попав в нормальну фірму, все в тебе ідеально і соц пакет і відпустка. Попав в гівно, будеш страждати, але і звільнитись не зможеш(
-
ну, наприклад, якщо ти - старший лейтенант запасу інженерно-авіаційних військ? в яке "погано" місце він може потрапити з його спеціалізацією? Бо перевчити/навчити рядового - це 2-4 місяця учебки і це зараз активно роблять. А офіцера за цей строк не перевчити. Це треба мінімум рік.
-
Гарні іноді трапляються, але їх тримають для своїх або добровольців. По мобілізації, це треба щоб пощастило. Наприклад коли частину нову створюють, або механізують якусь частину
-
Хм. От в мене ВОС був оператор ЕОМ. Як тільки я в ТЦК прийшов оновити дані, мене раптом вписали як солдат-стрілок. Без жодних навчань. А на запитання як це сталося пан капітан сказав - ти шо самий розумний тут?
-
А чи можна десь подивитись скільки загалом існує заявок на гуманітарну програму? І яка статистика по відмовам та погодженням на це рік?
-
ну це ж ви рядовий були, тобто, освіта до служби за цим не стояла, спеціалізація була отримана в ВОС. А може і ВОС була ще в СРСР? Так? А якщо в ТЦК є дані, на руках у людей вони є, і там вже все вписано, як воно і в реалії - і лейтенант, і спеціалізація, бо лейтенант завжди має спеціалізацію , бо саме на неї держава потратила гроші у вузі - то ніяке ТЦО вже цього там не дорисує при всьому її бажанні.
-
ну ви не розслабляйтеся. Бо докази - вони різні бувають. Це не тільки вручення повістки під підпис. Доказувати треба, що ви знали про то, що вас визивають. А це можуть підтвердити свідки, які розкажуть, що ви знали про повістку; ваши пости у соцмережах, ваши є-мейли комусь, де ви пишите, що ось вислали.... і таке інше.