PR CUAET
-
Гарні іноді трапляються, але їх тримають для своїх або добровольців. По мобілізації, це треба щоб пощастило. Наприклад коли частину нову створюють, або механізують якусь частину
-
Хм. От в мене ВОС був оператор ЕОМ. Як тільки я в ТЦК прийшов оновити дані, мене раптом вписали як солдат-стрілок. Без жодних навчань. А на запитання як це сталося пан капітан сказав - ти шо самий розумний тут?
-
А чи можна десь подивитись скільки загалом існує заявок на гуманітарну програму? І яка статистика по відмовам та погодженням на це рік?
-
ну це ж ви рядовий були, тобто, освіта до служби за цим не стояла, спеціалізація була отримана в ВОС. А може і ВОС була ще в СРСР? Так? А якщо в ТЦК є дані, на руках у людей вони є, і там вже все вписано, як воно і в реалії - і лейтенант, і спеціалізація, бо лейтенант завжди має спеціалізацію , бо саме на неї держава потратила гроші у вузі - то ніяке ТЦО вже цього там не дорисує при всьому її бажанні.
-
ну ви не розслабляйтеся. Бо докази - вони різні бувають. Це не тільки вручення повістки під підпис. Доказувати треба, що ви знали про то, що вас визивають. А це можуть підтвердити свідки, які розкажуть, що ви знали про повістку; ваши пости у соцмережах, ваши є-мейли комусь, де ви пишите, що ось вислали.... і таке інше.
-
Resp is not tax deductible
-
1 аплікація це 1 людина чи наприклад якщо там 4 людей то це 13000-4 буде рахуватись?
-
Взагалі не розумію навіщо ви слухаєте такі поради. Треба було подаватись на продовження вп, навіть якщо не продовжили б, що ви втрачаєте? Так само про гуманітарку, подавайтесь, не пройдете той що? Гроші якісь втратите, але «попытка не пытка» як ні, тоді вже можна розгядати щось друге.
-
В мене знайомий лейтенант і вос артилерія. Але став кулеметник