PR CUAET
-
Так,так,всіх переконували,що не потрібно подавати на ВП. Знаєте ,скільки вас могло послухати і не податися на продовження вп? Я пам'ятаю, як я відправляла скріни,що можна подаватися,але мені і ви, і пан Остап писали,що ні,не можна. Ось лист написали стільки то міграційних,тільки їм потрібно вірити. І я реально повірила. Добре,що мені в останній тиждень знайома сказала,щоб я подавала, я нічого не втрачаю при цьому. Навіть не знаю,як би я була,якби не подала. Рахуйте,що ви б зламали життя мені і моєму синові, якому в наступному році 18 буде. Після цього я зрозуміла,що вірити можна тільки собі.
-
Я читала всі переписки, а потім кілька тижнів в групу не заходила. На продовження не подалась. Сказати що я засмучена це нічого не сказати
-
-
-
Але це так смішно і грішно що капець. Піджак який на кафедрі був 10 років тому знає про військову справу не більше ніж я(знаю чуть менше ніж нічого), то чому б максимально не спростити процес для переходу на офіцерську посаду вмотивованого солдата який вже прийшов горнило війни, а не та діч яка зара є з контрактом на 100500 років і тд 🤷♂️
-
Ви мені звичайно вибачте, але тут я, пан Остап і модератори керувалися лише офіційною інформацією. Як її використовувати - приймаєте рішення тільки Ви і ніхто крім Вас. Я так само до останнього тягнула і була не впевнена що з цього щось вийде. А ще згадайте як я писала тут, саме в цій гілці, як дівчина отримала вп на кордоні США і скільки я і та дівчина отримали хейту в свою адресу, що ми "засоряємо" гілку. Ця група носить лише інформативний характер. Перш ніж звинувачувати когось - відкриваєте сайт і читаєте офіційну інформацію і приймаєте відповідні рішення.
-
Вислала)
-
Дома в Burnaby oт 2 млн. Люди взяли квартиру за 1мл. Если покупаешь недвижимость за млн, нужен первоначальный взнос выше 20%, если не ошибаюсь, т.е минимум 200тыс. Чтобы взять моргидж на 800тыс грубо говоря надо иметь доход около 200тыс на семью. При этом зарплаты в Ване меньше чем в Альберте, где 200тыс выглядят реальнее, если мы говорим о наемном труде... Много знакомых переехали из GTA в Калгари в течении прошлых лет.
-
Дякую! Зловила!
-
Це такі контракти, де він дає згоду на своє призначення на іншу посаду, коли виникли умови необхідності. А вони на війні завжди виникають. Це як по КЗОТ - де є стаття , яка дозволяє роботодавцю перевести працівника на нижчу посаду, коли виникла виробнича потреба. Там, правда, є обмеження по часу та зарплата зберігається вища. Тому і не треба підписувати такі контракти. У нас мобілізували керівника ІТ - від нього кожен день вимагають підписати контракт. Не підписує. Він офіцер, попав до радіорозвідки. Це ті, хто ловить всяких коригувальників, наводчиків. Не хочуть, щоб він демобілізувався. Він вже півтора року служить.
-
Я понять не могу, это ветка по гуманитарной программе, зачем вы сбла несли инфу с wp это раз. Ну а два, если вы здесь значит ждете решение по программе. То логично, что вы надеетесь успеть то окончания пермитов пройти первый этап. У меня в первого апруве было указано, что на его основании я могу продлить wp