Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t406606272T Offline
    t406606272T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Вы не одни. Я уже подал на продление, но не загрузил все документы. Знакомый сказал, что его родителям пришел со старыми сроками, потом еще и знакомому пришел на 3 года в сумме(подавал на продление) и я подумал ну его нафиг)) А в итоге вот оно как.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angry Cat
    wrote on last edited by
    Ніяк вони не пов'язані, вже сьо разів писали про це
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elen Say
    wrote on last edited by
    Не знаю связан ли фуд банк с гуманитарной помощью, но если брать фуд банк и потом подаваться на программу. Это как то повлияет? Лучше все узнать 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Я теж не продалась... Тепер сподіваюсь, що щось подібне приймуть пізніше....
    1 Reply Last reply
    0
  • t406606272T Offline
    t406606272T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Долго ждать не придется. Скоро первые пермиты выданные на 3 года начнут заканчиваться.
    1 Reply Last reply
    0
  • t662368873T Offline
    t662368873T Offline
    TK
    wrote on last edited by
    На самом деле, как бы это печально не звучало, чем больше людей с непродленными - тем лучше. Ибо если проблема касается к примеру 50 000 человек, то властям прийдется принимать какие то решения. А вот единичные случаи легче замять типа и не было
    1 Reply Last reply
    0
  • t555368997T Offline
    t555368997T Offline
    Denys
    wrote on last edited by
    Питання чисто з цікавості, а де і коли було вказано, що ВП не мають продовжити, була саме офіційна публікація десь, чи як?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    Але це так смішно і грішно що капець. Піджак який на кафедрі був 10 років тому знає про військову справу не більше ніж я(знаю чуть менше ніж нічого), то чому б максимально не спростити процес для переходу на офіцерську посаду вмотивованого солдата який вже прийшов горнило війни, а не та діч яка зара є з контрактом на 100500 років і тд 🤷‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • t406606272T Offline
    t406606272T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Таких много, летом первого года, если не ошибаюсь уже было 100к+ приехавших.
    1 Reply Last reply
    0
  • t429348755T Offline
    t429348755T Offline
    ℙ𝕠𝕝𝕚𝕟𝕒
    wrote on last edited by
    Угу. У меня остался ровно год и два дня((
    1 Reply Last reply
    0
  • t6581277189T Offline
    t6581277189T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Зачем рисковать было( ведь многие получали продленый пермит без надписи куаэт) не скажу что все.но многие .и об этом не раз писали .так вот зачем было рисковать если я больше чем уверен что за пару лет ещё дадут какой вариант для продления
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Ви мені звичайно вибачте, але тут я, пан Остап і модератори керувалися лише офіційною інформацією. Як її використовувати - приймаєте рішення тільки Ви і ніхто крім Вас. Я так само до останнього тягнула і була не впевнена що з цього щось вийде. А ще згадайте як я писала тут, саме в цій гілці, як дівчина отримала вп на кордоні США і скільки я і та дівчина отримали хейту в свою адресу, що ми "засоряємо" гілку. Ця група носить лише інформативний характер. Перш ніж звинувачувати когось - відкриваєте сайт і читаєте офіційну інформацію і приймаєте відповідні рішення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1092367561T Offline
    t1092367561T Offline
    Viktoriia Dmukh
    wrote on last edited by
    Вислала)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Дома в Burnaby oт 2 млн. Люди взяли квартиру за 1мл. Если покупаешь недвижимость за млн, нужен первоначальный взнос выше 20%, если не ошибаюсь, т.е минимум 200тыс. Чтобы взять моргидж на 800тыс грубо говоря надо иметь доход около 200тыс на семью. При этом зарплаты в Ване меньше чем в Альберте, где 200тыс выглядят реальнее, если мы говорим о наемном труде... Много знакомых переехали из GTA в Калгари в течении прошлых лет.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1590516049T Offline
    t1590516049T Offline
    Iryna Shevchenko
    wrote on last edited by
    Дякую! Зловила!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Це такі контракти, де він дає згоду на своє призначення на іншу посаду, коли виникли умови необхідності. А вони на війні завжди виникають. Це як по КЗОТ - де є стаття , яка дозволяє роботодавцю перевести працівника на нижчу посаду, коли виникла виробнича потреба. Там, правда, є обмеження по часу та зарплата зберігається вища. Тому і не треба підписувати такі контракти. У нас мобілізували керівника ІТ - від нього кожен день вимагають підписати контракт. Не підписує. Він офіцер, попав до радіорозвідки. Це ті, хто ловить всяких коригувальників, наводчиків. Не хочуть, щоб він демобілізувався. Він вже півтора року служить.
    1 Reply Last reply
    0
  • t488865022T Offline
    t488865022T Offline
    Лилия
    wrote on last edited by
    Я понять не могу, это ветка по гуманитарной программе, зачем вы сбла несли инфу с wp это раз. Ну а два, если вы здесь значит ждете решение по программе. То логично, что вы надеетесь успеть то окончания пермитов пройти первый этап. У меня в первого апруве было указано, что на его основании я могу продлить wp
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Stolova
    wrote on last edited by
    Є ще такий варіант що все ж будуть перемовини. Усі війни закінчувалися перемовинами. Тобто ракети літатимуть, на частині території буде справжня війна як багато років на Донбасі, але формально у нас буде мир. Тоді нас всіх радо відправлять додому.
    1 Reply Last reply
    0
  • t851844638T Offline
    t851844638T Offline
    Tetiana Yaremchuk
    wrote on last edited by
    Мысли в слух- имеет ли все таки смысл приобретения жилья, если стоимость аренды практически равна стоимости содержания дома/квартиры ( коммуналка, страховка и тд)?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6581277189T Offline
    t6581277189T Offline
    Михайло
    wrote on last edited by
    Скажите пожалуйста первый этап это что? только подача? Одно одобрение ? Второе или уже пластик?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags