PR CUAET
-
Я вставляю этот обзац из своего первого полученного апрува РАБОТА ИЛИ УЧЕБА В КАНАДЕ Если вы хотите работать или учиться в Канаде в ожидании завершения вашего заявления на постоянное место жительства проживания, вы должны запросить и получить разрешение на работу или студенческое разрешение. Для более подробной информации и для получение комплекта заявления под названием «Заявление об изменении условий или продлении моего пребывания в Канаде» который можно получить, посетив наш веб-сайт www.cic.gc.ca или связавшись с клиентом IRCC. Центр поддержки. WORK OR STUDY IN CANADA If you wish to work or study in Canada while awaiting finalization of your application for permanent residence, you must request and receive an employment or student authorization. For more details and for obtaining the application kit titled “Application to Change Conditions or Extend My Stay in Canada” which can be obtained by visiting our website at www.cic.gc.ca or contacting the IRCC Client Support Centre.
-
Друзі. Відкриті слоти , Торонто нотаріальні дії , Now
-
В краткосрочной перспективе- нет, в долгосрочной - да
-
Дякую, подивлюсь, якщо не зрозумію напишу
-
Друзі. Відкриті слоти , Торонто нотаріальні дії , Now Багато дат.
-
Мої знайомі вже 5 місяців чекають на відповідь після біометріі. Тому це вже давно не швидко. Є час похвилюватися
-
Тому що враховуючи всі нюанси по програмі - це така собі лотерея. Люди не проходять по іншим програмам. Звичайно додаткові 3 роки wp це краще ніж валізи.
-
30 днів
-
Це не так просто. Компанії не в захваті від закритих ВП це раз. По-друге ти підвʼязаний до конкретного роботодавця. Наприклад я вважаю що моя зарплатня то сльози і батрачити на компанію ще кілька років я б дуже не хотіла. Але вже як вийде-заручник ситуації
-
Рабство в тому що в нас низькі зарплати. До нас приходять люди отримати досвід необхідний для ПР і потім тікають в інші компанії. А тут треба буде себе завʼязати на кілька років