PR CUAET
-
Рабство в тому що в нас низькі зарплати. До нас приходять люди отримати досвід необхідний для ПР і потім тікають в інші компанії. А тут треба буде себе завʼязати на кілька років
-
Это я знаю. У нас есть люди кто на закрытом ..ну шо сказать..рабства нет.асе как и обычно но работы прибавили...не много но есть. С их слов....я думаю всем кто подался и пришло первое одобрение как мадам писала выше что вы проходите по этой программе то продлят документы пока ждёте.
-
Такі ситуації бувають. Піджак 22 р. віддає накази сержанту 40 річному дядьку, який з 2014 на фронті, і має досвіду х100 разів більше) Але набагато гірше, коли приходить "погон" - офіцер-курсант. Якщо піджаки, зазвичай, не викабенюються, і з ними можна нормально співпрацювати, то погони часто-густо дуже високої про себе думки. І такий от погон після училища починає любити мізки здоровим дядькам-професіоналам, чого журнал по обліку журналів неправильно заповнюється і т. д. 🤣
-
Так, але тут можуть виграти ті, у кого двоє діток і один дорослий, який не може взяти одночасно два слоти на паспорти. Не знаю, як в Торонто, але в Едмонтоні можна взяти один слот на паспорт, другий на іншу дію і таким чином подати заяву на два паспорти
-
Аренда 2 бедрум калгари если новая то 2000-2200. При5% вполне себе аренда равна ипотеке + кондо фи + такс
-
Якщо мені не зраджує пам'ять, то за статутом ЗСУ, не допускається керівництво особою з нижчим званням особою з вищим званням. Допускається призначення на керівну посаду особи, що має таке саме звання, як й інші (як я описав вище: взвод лейтенантів, командир лейтенант має право командувати підлеглими, але не іншими лейтенантами з інших взводів). Але те що фактично такі ситуації можуть виникати - не сумніваюся
-
Можнл и за 300 найти квартиру.
-
Ви знаєте, коли я також не могла зловити 8 місяців слоти, то вже потім чатувала слоти на інші дії. То, я Вам раджу взяти, але не на підпис, а на оформлення довіренності (ця дія займає довше часу). А коли візьмете слот, то напишіть, або подзвоніть їм і спитайте. Ну, я б так зробила 100%
-
Як у вас там погода?:)))
-
беріть і пишіть, або дзвоніть. В Торонто відповідають на дзвінки