PR CUAET
-
Так, тут згідна, я поки не маю відповіді. Але як на аренду 1 бедрум плюс ден піде :) питання за скільки здавати канєш стоїть :)) а от собі велике питання
-
Ні, я подала це коли подавала на кліматичні, там була окрема форма про доходи поза канадою, RC66SCH Status in Canada and Income Information for the Canada Child Benefits Application
-
Так якраз в офіційній і писало про продовження ворк перміту.
-
Тому що ви всі вміли переконувати. Ось і все. Хоча у мене аналітичне мислення дуже добре розвинене, я подумала,що справді люди з досвідом розуміють більше, ніж я, звичайна вчителька. 🙈
-
Мы снимаем за $1250, супер район, хорошая квартира. Естественно она не наша, но все включено кроме света и интернета, замена любой поломки также)) понятно если будем приобретать свое что-то, хоть бы в $2500 вложиться)))
-
У нас тоже 😅 Сейчас она стоит $1900
-
Така сама ситуація у мене була,коли всі міграційні консультанти і люди ,які багато років живуть у Канаді, переконували мого чоловіка,що він не має права працювати без ліцензії АПЕГА інженером, і навіть може не мріяти про номінацію по інженерії. Але мій чоловік не тільки 1,5 роки працював інженером без ліцензії, але і отримав номінацію саме по ноку інженерії. Дякую щиро міграційному консультанту Bohdana ,яка сказала,що це можливо. І дякую @OstapBosak ,який підказав правильні дії🙏 Тому рекомендація: довіряйте,але перевіряйте.
-
В случае приобретения недвижимости, нам прийдется перейти на хлеб и воду 🙈 думаю, оно того стоит?
-
Нее))Мы уже осели)) цены конечно не как в Торонто, но и ЗП не высокие)) Некоторые знакомые приобрели уже домики, и теперь еле концы с концами сводят)) не знаешь то ли поздравлять то ли сочувствовать 🙈