PR CUAET
-
Ви так і не зрозуміли нічого. На жаль.
-
Дуже добре перекласти вину за свої дії та рішення на когось іншого 👍 саме так роблять дорослі люди. По факту - люди досі чекають рішення з грудня, навіть зараз приходить багато пермітів з тими ж строками, навіть зараз чоловіку можуть одобрити перміт а жінці ні. Ми не знаємо чому так і чому це набуло масового характеру. Якщо Ви хочете звинувати мене - будь-ласка, я не забороняю, так само як і не забороняла подавати заявку на вп, по руках Вас не била. Я так само як і Ви читала цю групу, вивчала інформацію, писала людям в особисті щоб дізнатися більше інформації і прийняла рішення стосовно себе та своєї сім'ї. Дуже неприємно що Ви розкидаєтеся голосними словами - зламали життя, коли все що відбувається у Вашому житті - це тільки наслідки Ваших дій та рішень. PS - я щиро бажаю Вам отримати вп з новими термінами.
-
А що вас дивує? Пан Остап дуже хороша людина, я його навіть рекламувала у різних групах,як і пані Богдану. І знаю ,що зверталися до них люди. І ворк перміт ніякого відношення до ПР не має
-
Да, такое впечатление что только за 2 года что мы здесь численность населения выросла в разы, ездить невозможно, город просто не выдерживает))
-
В ФБ колись читала багато відповідей людей,які переконували інших,що не обов'язково потрібно проходити медкомісію і нічого їм за те не буде. Коли я запитала чи ті люди також самі не проходили, вони відповіли,що проходили. Моє питання було: то навіщо це рекомендувати іншим? Навіщо на себе брати відповідальність за це? Я не можу зрозуміти. А потім читала,як людям ,які не пройшли медкомісію, стали приходити " листи щастя". Я до того це написала, що якщо берешся когось переконувати у чомусь, готуйся нести відповідальність. Якось так. Я вас не призиваю відповідати, просто краще не потрібно доказувати,якщо не впевнена на 120%🙈
-
Я зрозуміла якраз те,що читай ,слухай, але 10 раз фільтруй все. І не давай поради,якщо не впевнена на 120%. ( бо як кажуть: ти відповідальна за тих,кого приручила). Може це тільки я така дурна і переживаю не тільки за себе ,але і за інших людей. Всім добра! Доброї ночі і смачної паски завтра
-
Ця гілка створена для тих, хто отримав ПР на родину і чий депендант перебуває в Україні і не може завершити процес лендінгу через неможливість виїхати із України. Я думаю, нам потрібно буде створити опитувальний, для подальшої координацї дій (наприклад: провінція, дата дії візи, тощо) і я подумаю над цим завтра. Якщо ви маєте якісь ідеї, як продовжити іміграційну візу без проходження процедури подачі на пр заново - будь ласка, діліться.
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, хто з Едмонтона. Літак прилітає в 12:08. Запис в консульство на 14:20. Чи вистачить 2 години, щоб вийти з аеропорту і доїхати до консульства?