PR CUAET
-
В ФБ колись читала багато відповідей людей,які переконували інших,що не обов'язково потрібно проходити медкомісію і нічого їм за те не буде. Коли я запитала чи ті люди також самі не проходили, вони відповіли,що проходили. Моє питання було: то навіщо це рекомендувати іншим? Навіщо на себе брати відповідальність за це? Я не можу зрозуміти. А потім читала,як людям ,які не пройшли медкомісію, стали приходити " листи щастя". Я до того це написала, що якщо берешся когось переконувати у чомусь, готуйся нести відповідальність. Якось так. Я вас не призиваю відповідати, просто краще не потрібно доказувати,якщо не впевнена на 120%🙈
-
Я зрозуміла якраз те,що читай ,слухай, але 10 раз фільтруй все. І не давай поради,якщо не впевнена на 120%. ( бо як кажуть: ти відповідальна за тих,кого приручила). Може це тільки я така дурна і переживаю не тільки за себе ,але і за інших людей. Всім добра! Доброї ночі і смачної паски завтра
-
Ця гілка створена для тих, хто отримав ПР на родину і чий депендант перебуває в Україні і не може завершити процес лендінгу через неможливість виїхати із України. Я думаю, нам потрібно буде створити опитувальний, для подальшої координацї дій (наприклад: провінція, дата дії візи, тощо) і я подумаю над цим завтра. Якщо ви маєте якісь ідеї, як продовжити іміграційну візу без проходження процедури подачі на пр заново - будь ласка, діліться.
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, хто з Едмонтона. Літак прилітає в 12:08. Запис в консульство на 14:20. Чи вистачить 2 години, щоб вийти з аеропорту і доїхати до консульства?
-
громадським транспортом теоретично має вистачити часу - maps.app.goo.gl/BtoyGyJjwyWb5XYy7, на таксі - часу з запасом вистачає
-
Дякую вам, бо треба квитки брати з тим розрахунком, щоб за день в дві сторони встигнути.
-
Так. IRCC депутату не дали відповідь навіть через 3 тижня. Тому його офіс депутата сам зв'язався з ними і там відповіли, що 22 12.2023 офіцер зробив запит на секюріти. Накінець-то через 2,5 року і після 7 місяців, як направили на біометрію та отримали відповідь на додаткові питання. І від секюріти пришла відповідь 29.02 , що все ок. І що нам залишилось чекати місяць. Але пройшло вже 2 місяця.
-
Ну если поровну - то имеет. Так как цены будут. И дальше расти. Это защита капитала от инфляции. Классно знать чтотгдето такое еще есть. Тут в Ванкувере. Мне нужно будет 150-200 тыс внести даунпеймент что бы хотябы приблизиться к сумме которую я плачу сейчас за аренду таунхауса
-
@tax_canada_accounting Вітаю,підкажіть будь-ласка.Я і мої двоє дітей,які підробляли у 2023 році подали декларації 10.03.2024. Нам прийшли якісь чеки,дітям меньші суми мені більша ( думаю це повернення з податків які з нас вираховували). Ще сказали прийдуть кліматичні і ще щось,не можу точно назвати ті букви. Моїм знайомим після чеку прийшли ще на банківський рахунок щось від CRA ( хоч вони подавали пізніше на пару днів), нам нічого. Куди я можу звернутися чи просто чекати? Бухгалтер не просив у мене наші банківські рахунки при поданні декларацій. CRA кабінет я створила.(Мої знайомі,які отримали додаткові повернення нічого не створювали і не оформлювали окремо). Щиро вдячна за допомогу.
-
Те, що вас вибрали в системі, нажаль, не є гарантією, що ви отримаєте грінку. Вони це пишуть і на сайті у себе теж. Залежить від порядкового номеру та ін факторів. Тому, я би просто продовжувала і пішла на співбесіду на туристичну, поки вирішується питання з грін картою.
-
Дякую, я за це в курсі. То таке вилами по воді писане . Тому й переживала бо на разі чекаю на канадський пр, і подалась на туристичну щоб подорожувати. І думаю якщо в них є доступ до тих баз щоб погодили мені туристичну . Я точно не збираюсь там лишатись якимось нелегалом
-
Моряки в Украине привыкли к другой жизни, чем здесь)