PR CUAET
-
Так. IRCC депутату не дали відповідь навіть через 3 тижня. Тому його офіс депутата сам зв'язався з ними і там відповіли, що 22 12.2023 офіцер зробив запит на секюріти. Накінець-то через 2,5 року і після 7 місяців, як направили на біометрію та отримали відповідь на додаткові питання. І від секюріти пришла відповідь 29.02 , що все ок. І що нам залишилось чекати місяць. Але пройшло вже 2 місяця.
-
Ну если поровну - то имеет. Так как цены будут. И дальше расти. Это защита капитала от инфляции. Классно знать чтотгдето такое еще есть. Тут в Ванкувере. Мне нужно будет 150-200 тыс внести даунпеймент что бы хотябы приблизиться к сумме которую я плачу сейчас за аренду таунхауса
-
@tax_canada_accounting Вітаю,підкажіть будь-ласка.Я і мої двоє дітей,які підробляли у 2023 році подали декларації 10.03.2024. Нам прийшли якісь чеки,дітям меньші суми мені більша ( думаю це повернення з податків які з нас вираховували). Ще сказали прийдуть кліматичні і ще щось,не можу точно назвати ті букви. Моїм знайомим після чеку прийшли ще на банківський рахунок щось від CRA ( хоч вони подавали пізніше на пару днів), нам нічого. Куди я можу звернутися чи просто чекати? Бухгалтер не просив у мене наші банківські рахунки при поданні декларацій. CRA кабінет я створила.(Мої знайомі,які отримали додаткові повернення нічого не створювали і не оформлювали окремо). Щиро вдячна за допомогу.
-
Те, що вас вибрали в системі, нажаль, не є гарантією, що ви отримаєте грінку. Вони це пишуть і на сайті у себе теж. Залежить від порядкового номеру та ін факторів. Тому, я би просто продовжувала і пішла на співбесіду на туристичну, поки вирішується питання з грін картою.
-
Дякую, я за це в курсі. То таке вилами по воді писане . Тому й переживала бо на разі чекаю на канадський пр, і подалась на туристичну щоб подорожувати. І думаю якщо в них є доступ до тих баз щоб погодили мені туристичну . Я точно не збираюсь там лишатись якимось нелегалом
-
Моряки в Украине привыкли к другой жизни, чем здесь)
-
Кто все эти люди снимающие или даже планирующие приобретение в Ванкувере и Торонто? Кем вы все были в прошлых жизнях?😅 Тут семейная пара на нефти себе на дом в Форте-Саскечеване шкребёт, надеясь не за 20 лет, а пораньше погасить, а люди уже нацелились на дома по 1.5-2кк😱
-
Вітаю, підкажіть будь-ласка 🙏🏻.Я і мої двоє дітей,які підробляли у 2023 році подали декларації 10.03.2024. Нам прийшли якісь чеки,дітям меньші суми мені більша але все одно не велика,як я тут прочитала буває ( думаю це повернення з податків які з нас вираховували). Ще сказали прийдуть кліматичні і ще щось,не можу точно назвати ті букви. Моїм знайомим після чеку прийшли ще на банківський рахунок щось від CRA ( хоч вони подавали пізніше на пару днів), нам нічого. Куди я можу звернутися чи просто чекати? Бухгалтер не просив у мене наші банківські рахунки при поданні декларацій. CRA кабінет я створила.(Мої знайомі,які отримали додаткові повернення нічого не створювали і не оформлювали окремо). Я працювала в готелі 6 місяців і майже все віддавала за рент. Звісно ми тут як малозабезпечені,чому тоді мені прийшло невелике повернення? Щиро вдячна за допомогу 🇺🇦
-
Это печаль
-
Это факт
-
Все равно не выйдет приблизиться скорее всего, потому что плюс налог, плюс коммуналка, инет, страта 😅 я считала таунхаусы и с даунпейментом 200 к - в месяц платеж Тотал за недвигу 4500-5000 😅
-
На эту ситуацию можно смотреть под разным углом, ведь не всем кто подался получил еще на 3 года или вообще получил новы срок. Почему вы решили, что вот если бы вы подались, то бы точно подучили еще на 3 года. Скажу так, в жизни ничего не происходит случайно или просто так, значит вам не нужно было это делать.
-
А розыгрыш уже произвели?
-
Я подавала цього року саме таку форму. В минулому році вона була інша. Так от все вірно вони розглянуть але скільки раз нам було сказано все триває досить довго. На відкриття листів може пройти декілька місяців і ще на їх розгляд до 12 тижнів.В мене була ситуація що я показувала в минулому році свій світовий дохід за 22 рік. А цього року потрібно чоловіка за 23 рік. Тому два роки підряд я оновлюю дані. Так от цього року я відправила онлайн підгрузила в акаунті. Ще від 8 квітня тишина. Минулого тижня я вислала ще листом. І збираюся телефонувати. Тому що якщо телефоном швидше то ну їх з тими формами. Ще плати гроші за доставки,думай чи зайшло і коли розглянуть. Надалі буду тільки усно все вирішувати. Якби можна було емейлом щось вирішувати. Цього разу я висилала ще представницькі форми тому додала і цю. Адже представницькі тільки поштою.Ще додам що у них дуже все повільно як і в цілій Канаді. Минулого року в квітні дочка отримала чек з помилкою в імені. В травні ми цей чек повернули. В вересні прийшов лист від них що вони його отримали.І тільки в січні цього року вони повернули його з вірними даними🤦🏻♀️👋🇨🇦