PR CUAET
-
Я подавала цього року саме таку форму. В минулому році вона була інша. Так от все вірно вони розглянуть але скільки раз нам було сказано все триває досить довго. На відкриття листів може пройти декілька місяців і ще на їх розгляд до 12 тижнів.В мене була ситуація що я показувала в минулому році свій світовий дохід за 22 рік. А цього року потрібно чоловіка за 23 рік. Тому два роки підряд я оновлюю дані. Так от цього року я відправила онлайн підгрузила в акаунті. Ще від 8 квітня тишина. Минулого тижня я вислала ще листом. І збираюся телефонувати. Тому що якщо телефоном швидше то ну їх з тими формами. Ще плати гроші за доставки,думай чи зайшло і коли розглянуть. Надалі буду тільки усно все вирішувати. Якби можна було емейлом щось вирішувати. Цього разу я висилала ще представницькі форми тому додала і цю. Адже представницькі тільки поштою.Ще додам що у них дуже все повільно як і в цілій Канаді. Минулого року в квітні дочка отримала чек з помилкою в імені. В травні ми цей чек повернули. В вересні прийшов лист від них що вони його отримали.І тільки в січні цього року вони повернули його з вірними даними🤦🏻♀️👋🇨🇦
-
Це поширена практика, таке завжди було.
-
Я маю на увазі що на це завжди дивились, але у кожного різні кейси.
-
Моя мама ждёт с 11 Марта 😞
-
У нас прием у кардиолога очень быстро у ребенка был, например. Хотя перед приездом в Канаду читала посты и так спрашивала и все уверяли, что с детскими здесь вообще беда и всего 2 детских кардиолога на GTA. Что совершенно неправда оказалось. Так вышло, что ребенок наблюдается в двух кардио клиниках здесь. Все анализы, узи, холтеры ставят на месте. Все максимально профессионально, быстро, в дружеской атмосфере и, впервые в жизни, совершенно бесплатно.
-
Добрый день, поделитесь опытом, может кто то сам заполнял на гуманитарную программу?
-
Доброго дня, написали вам
-
Заповнила за 2 варіантом: показала в формі персональної історії як зміну адреси проживання, хоча і на неповний місяць. Але ми ще АOR не отримали, відповідно на дозапити зарано.
-
Доброго дня, написали вам подробиці в особисті
-
Доброго дня, написали вам
-
Ви заповнювали онлайн, як це робити підскажіть будь ласка
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи не створить мені проблем при розгляді моєї справи той факт, що я користуюсь аккаунтом мого сина в Adobe Acrobat Reader під час заповнення форм і їх підписання? Я не знаю, як тут працює ідентифікація особи, що подає аплікацію, оскільки саме розуміння поняття цифрового підпису, а також його використання на практиці, в Україні і Канаді є різним. Дякую.
-
Це значить що ваші знайомі надали банківські дані для податкової під час заповнення декларації з бухгалтером. Ви маєте очікувати на виплати чеком, якщо банківських даних не надавали. Раджу в Cra аккаунті додати ваші банківські дані (direct deposit) тоді всі наступні кошти будуть надіслані на рахунок.