PR CUAET
-
Доброго дня, написали вам
-
Ви заповнювали онлайн, як це робити підскажіть будь ласка
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи не створить мені проблем при розгляді моєї справи той факт, що я користуюсь аккаунтом мого сина в Adobe Acrobat Reader під час заповнення форм і їх підписання? Я не знаю, як тут працює ідентифікація особи, що подає аплікацію, оскільки саме розуміння поняття цифрового підпису, а також його використання на практиці, в Україні і Канаді є різним. Дякую.
-
Це значить що ваші знайомі надали банківські дані для податкової під час заповнення декларації з бухгалтером. Ви маєте очікувати на виплати чеком, якщо банківських даних не надавали. Раджу в Cra аккаунті додати ваші банківські дані (direct deposit) тоді всі наступні кошти будуть надіслані на рахунок.
-
Указывается только официальный стаж, который можете подтвердить, остальное не пишется просто
-
У Польщі підпис - це не наша парафка, а якраз ім'я і прізвище, написані від руки. Так що це згідно з польськими законами.
-
Якщо немає песелю, вказуєте номер закордонного паспорту - там нижче є рядок для цього
-
Тут не принято работать в черную, не уверен, что это будет влиять как-то позитивно на заявку У меня такая же ситуация, вообще не указывал стаж в Украине
-
Напишіть мені @Margo2145
-
-
Погоджували мені, дружині і купі знайомим без PR, тому не думаю що в цьому причина
-
Онлайн довідка з Польщі не має сили в Канаді. Лише скасуєте бланк, заповнюєте, відправляєте поштою разом із квитанцією про оплату.
-
Яким чином? Покриття наступає після перевірки вашої eligibility. Відповідності умовам. Охіп це привілей, не право. Якби не CUAET власникам ВП ще й треба було б мати роботу і пропрацювати 6 місяців до того як могли податись на охіп. До цього мед страхування не було б. Ось тут можна почитати про eligibility www.ontario.ca/page/apply-ohip-and-get-health-card#section-2