PR CUAET
-
Погоджували мені, дружині і купі знайомим без PR, тому не думаю що в цьому причина
-
Онлайн довідка з Польщі не має сили в Канаді. Лише скасуєте бланк, заповнюєте, відправляєте поштою разом із квитанцією про оплату.
-
Яким чином? Покриття наступає після перевірки вашої eligibility. Відповідності умовам. Охіп це привілей, не право. Якби не CUAET власникам ВП ще й треба було б мати роботу і пропрацювати 6 місяців до того як могли податись на охіп. До цього мед страхування не було б. Ось тут можна почитати про eligibility www.ontario.ca/page/apply-ohip-and-get-health-card#section-2
-
Кто может прояснить вопрос касательно tax property? Это постоянная оплата? У нас если грубо дом стоит $500000 то tax property $6000 а год)) это постоянные платежи?
-
Это была лотерея ..у меня соседу продлили на три года но забыли добавить надпись куаэт...он хотел обратно вернуть. Свой бывший Пермит..но уже нет ..поэтому это для тех кто любит острые ощущения. В этом не было смысла есди есть законы основания пермит в любое время можно продлить беж риска.насчёт гринки, мадам,4 е года подряд играли вместе. С супругой. ..
-
Якось дивно Нашій сім'ї (в Альберті) УЗД якось швидко завжди призначають І пройти його зазвичай можна в той же день (ну, або на наступний, якщо певна підготовка до УЗД вимагається). І після нього запис до спеціаліста протягом місяця (нетерміновий випадок).
-
Да, кажный год, можно помесячно. Но как то много 6000, какой город?
-
Процент, якщо 1.2% то так, на будинок 500 тис і буде 6000 натрік, 500 на міс. На 350 тис буде 4200 .
-
Halifax, это примерно)) я не пойму как эта сумма вообще считается? К примеру если я покупаю квартиру за $350 000 какая сумма property tax ? У нас в городе ставка $1.20
-
Является ли это проблемой, что на новом WP нет слова CUAET ?
-
Сподіваюсь 🤞Так, з Вікторії, Британська Колумбія.