PR CUAET
-
Ви написали що не знаєте як фуд банк вплине на гуманітарну програму і я дала відповідь на те що Ви не знаєте. На жаль в багатьох ситуаціях люди підписуються на такі речі нк розуміючи що це. Але часто люди які розуміють свою помилку потім стать найкращими донорами програми.
-
Мадам,женлина получая провинциальные пособия 842 в месяц в течении полугода и питаясь в фут банках.в итоге получила резидента ...но эта она сделала умно пошла влонтерить в тот фатбанк где питается и в итоге взяла от них характеристику .и это сработала. Так шо как вариант..сделайте и вы так.все где проще идти по протоптанной дорожке.
-
Property tax ви можете переглянути в додатку Realtor.ca. там і по провінціях, і по вартості будинку і в будь якому місті Канади.
-
Цікаво як отримували ПР сірійці та афганці. Як біженці?
-
У них сімї по 6-10 дітей тому їх багато. І вони дійсно живуть переважно на виплати держави (навіть достатньо дитячих які отримають всі), бо не можуть адаптуватися в країні які повністю відмінна від їх. Навіть робота в сфері будівництва для них не зрозуміла бо вони приїхали з країн де немає бетону, промерзання ґрунтів, мокроти і грязі, тощо.
-
О! Дякую! Просто цікаво. Бо у дочки в школі переважно вони ї трошки китайців
-
Да на view point вижу, но там тоже интересно, один дом при стоимости $550 000 tax property $6000, и другой при стоимости $850 000 tax property тоже почти $6000))
-
В нас недавно в групі сусідів писала сусідка що приїхала сестра з Афганістану з 6 дітьми. Чи може має хтось зайвий одяг.. матінко, 6 дітей
-
Edmonton: Available slots on: 2024-05-24
-
Вчора в ФБ був допис. 183 коментарі і всі отримали на 3 роки. Мої всі знайомі також.
-
Не вплине. Проте якщо є digital signature вона має бути ваша, а не сина
-
Я на грін карту не подавала,щоб її вигравати. Я виграла грін карту в 2020 році і в результаті нікуди не поїхали,оскільки вирішили,що і так прекрасно живемо. Роботи дуже хороші є, своя квартира. Якщо б ми були провидцями і знали,що буде війна,звичайно, що скористалися б цим шансом.