PR CUAET
-
Я знаю. Бо молодшому 10. Він приїхав у 8. Перший рік у класі його булили китайці бо дитина ні слова не розуміла і не могла пожалітися на кривдників. Я навіть мала розмову з вчителькою. Ледь до присіпла не дійшло. Дочка рік сиділа в депресії. Вона єдина українка на всю школу. Перші пір року вона не мала жодної подруги. Я взагалі не знаю як вони то все переварили. І можливо то все даремно
-
Підкажіть, чи можу податися на ворк перміт ще раз до 31 червня хоча б і платно?
-
Сотні імміграційних програм. Можете ознайомитися тут в чаті. Зазвичай три роки цілком достатньо щоб отримати ПР.
-
Ще раз: я мама з двома дітьми. Хто мене годуватиме поки я мінятиму професію і змінюватиму провінції? Ви мені поради роздаєте як безтурботний чоловік
-
Може років за 20 і зміниться
-
А в мене був тільки 1 варіант - Онтаріо. Бо в мене тут родичі. І я приїхала сама з двома дітьми. Через тиждень мала роботу.
-
Тому я це лише серед своїх можу казати, звичайно.
-
Ознайомтесь з сайтом Canada.ca
-
Ну просто смішно. Я мала 2 консультації з імміграційними консультантами. На що мені щиро радили переїхати в іншу провінцію. А тут хоба…сотня
-
Був у мене варіант з Онтаріо. Але поїхали з сім'єю в Саскачеван. ПР вже є. Проскочили через провінційну програму. Гуманітарна була запасним варіантом
-
Освіта коту під хвіст не піде точно, достовірно не знаю але здається була постанова що в Україні визнаватимуть поцілені дітьми шкільні програми за кордоном, ви не одні, таких дітей що вчаться за кордоном у школах дуже багато
-
Одногрупники, ця гілка по Гуманітарні программі. Давайте продовжимо в Флуді- є в нас такий топік
-
Знаю. Сам такий
-
В мене хороша професія. Але в Онтаріо вона мені нічого не дає. Родичів не вибирають. Були б вони в Калгарі, я б їхала в Калгарі
-
Отож. Програм сотня, а часу на заміну професії і пошук нової роботи не так вже і багато. Це я до того коли кажуть сотня програм, обирай будь-яку
-
Ще раз: я мама з двома дітьми. Хто мене годуватиме поки я мінятиму професію і змінюватиму провінції? Ви мені поради роздаєте як безтурботний чоловік