PR CUAET
-
Я в Онтаріо. Немає тут сотні. На початку я ще більш-менш підходила по ЕЕ. Поки скор не полетів кудись в космос
-
Які сотні? Я бачу тільки кілька програм в моїй провінції, які по суті мені одній з дитиною не дуже й підходять. Була одна єдина і ту прикрили. То які сотні?
-
Я знаю. Бо молодшому 10. Він приїхав у 8. Перший рік у класі його булили китайці бо дитина ні слова не розуміла і не могла пожалітися на кривдників. Я навіть мала розмову з вчителькою. Ледь до присіпла не дійшло. Дочка рік сиділа в депресії. Вона єдина українка на всю школу. Перші пір року вона не мала жодної подруги. Я взагалі не знаю як вони то все переварили. І можливо то все даремно
-
Сотні імміграційних програм. Можете ознайомитися тут в чаті. Зазвичай три роки цілком достатньо щоб отримати ПР.
-
Я вам скажу,що якраз дітям в такому віці важко і адаптовуватися. Дітям до підліткового віку з цим легше. Ми у такому ж становищі. Ще й загроза,що після повернення в Україну, заберуть на війну,оскільки буде 18 наступного року. Я 2 міс тому втратила чоловіка, я не можу втратити і сина😭. Якщо продовжимо документи, буде брати ще 13 рік,оскільки не набирає кредитів для диплома
-
Згоден. Але уряд Канади не думав на 10 років наперед коли відкривав куает. А тут ще уряд України почав активно закликати інші країни повертати українців назад. От всі чекають яка країна першою це зробить
-
Я вам розкажу тоді трошки. Моїй дочці 16. На 3 роки вона пропустила старші класи в Україні. Тобто школу вона там не закінчила. Тут вона теж не встигає закінчити школу. В мене закінчуються документи. Що мені з нею робити вдома? Вся освіта у дитини пішла коту під хвіст. І таких дітей тисячі. Тому це не пригода туди-сюди кататися. Я мовчу про рівень стресу
-
Вибачте. Почистіть будь-ласка
-
Ми вже з ПР. Але в нас не все так солодко. Старший 20 років чкурнув з візою назад в Україну....
-
Бачу. Дякую!
-
Модераторам можна)
-
Переніс у Флуд, можна там потеревенити-можливо до чогось і дійдемо
-
В Україні їй треба буде здавати ЗНО. А вона 3 роки не вчилася
-
Чого????
-
В мене така ж ситуація була. Вже подані документи на оінп з 479, отримала нарешті ркіеренс від ще одгого роьотодавця після, адвокат обновила мій ЕЕ й я з 491 балом отримала Стем запрошення. Але довелося деклайнити Стем й чекаю далі на оінп номінацію. В мене 3-4 дні не вистачало до повних 3х років по укр досвіду й система порахувала як повні 3, й хоч адвокат сказала що шанс є, але треба знов переробити референс бо обовʼязки недорозписали як виявилось. Тож поки чекала на перероблений референс від колишнього роботодавця відкотили мій ЕЕ назад до 479 балів щоб якщо по оінп профіль будуть дивитись, то не злетіла потенційно номінація. Короче якась плутанина вийшла( Коротко - на номінацію збережіть свої 479 в ЕЕ як є, або ризикуйте чекати виключно на стем