PR CUAET
-
Ми вже з ПР. Але в нас не все так солодко. Старший 20 років чкурнув з візою назад в Україну....
-
Бачу. Дякую!
-
Модераторам можна)
-
Переніс у Флуд, можна там потеревенити-можливо до чогось і дійдемо
-
В Україні їй треба буде здавати ЗНО. А вона 3 роки не вчилася
-
Чого????
-
В мене така ж ситуація була. Вже подані документи на оінп з 479, отримала нарешті ркіеренс від ще одгого роьотодавця після, адвокат обновила мій ЕЕ й я з 491 балом отримала Стем запрошення. Але довелося деклайнити Стем й чекаю далі на оінп номінацію. В мене 3-4 дні не вистачало до повних 3х років по укр досвіду й система порахувала як повні 3, й хоч адвокат сказала що шанс є, але треба знов переробити референс бо обовʼязки недорозписали як виявилось. Тож поки чекала на перероблений референс від колишнього роботодавця відкотили мій ЕЕ назад до 479 балів щоб якщо по оінп профіль будуть дивитись, то не злетіла потенційно номінація. Короче якась плутанина вийшла( Коротко - на номінацію збережіть свої 479 в ЕЕ як є, або ризикуйте чекати виключно на стем
-
Малий вже не памʼятає українські букви. Пише українською і тулить туди англійські. Але з ним ще не так все сумно як зі старшою. Повернення додому буде для неї катастрофа
-
Чи потрібно під час подачі на номінацію в розділі навчання, завантажувати додатки до диплому і атестатів?