PR CUAET
-
Нам прислали новый WP без отметки CUAET Что можно сделать? Как поменять?
-
Тому що 20
-
Дякую за розвернуту відповідь. Порівнюю, бо ми працювали разом і отримували однакову зп. Я живу одна з двома підлітками і сплачую набагато більше за рент. Так ми більше року в Канаді і як заповнити на ці workers benefit ( вони є по всій Канаді?) і де я можу взяти форму RC66 чи 151 не знаю чим вони відрізняються. Дякую ще раз за допомогу
-
Так я ж про то і кажу. У всіх різні ситуації-в Канаді податки сплачуються наперед приблизно, а в кінці року підбивається ітог. Вам могли більш точніше порахувати. Якщо вже так краще порівняти хто скільки податків сплатил, але і це теж не завжди залежить тільки від доходу. Бо якщо у колеги подружжя, яке не працювало це такс кредит, або навчання, або внески на пенсійний чи перший будинок, вони звільняються від податку. Workers benefit мали б нарахуватися автоматично, якщо підпадаєте під критерії
-
Переслаа ваше повідомлення в відповідний топік
-
@Anna_web_designer1
-
Нам прислали новый WP без отметки CUAET Что можно сделать? Как поменять?
-
после трудоустройства. В теории можно даже с подписанным контрактом податься. Даже если ещё не начали работать на новую компанию. но Остап рекомендовал хотя бы получить первый пейстаб и тогда подаваться
-
С условием что у вас опен ворк пермит. + надо зарплату среднюю по рынку. Но я слышал что офицеры частенько игнорируют это требование, особенно если работа в оффшоре где-то. На нефтевышках есть коэффициент 1,5 по заплате
-
Та 100% справа в дівчині )
-
-
Значить поїдемо в третю країну як тут не складеться з доками
-
Что дает мне данная отметка ? Возможно выше обсуждали уже что дает отметка, я поищу В старом WP она стоит, можно показывать старый и новый, если нужно