PR CUAET
-
Конкретно в нас документи в Канаді закінчуються швидше ніж у чоловіка закордонний паспорт
-
А як виїхати і більш того, як зареєстпуватися в третій країні, якщо документів не буде?
-
Насправді, це тільки Ваша відповідальність надати дитині можливості для розвитку. За три роки ворк перміту заробити PR цілком можливо, якщо не цуратися праці й не сподіватися на чудо.
-
💯 у нас рент 2700 и мы считали что можно купить с плюс минус таким платежем по моргачу. Даже близко ничего не нашли, при далеко не больших аппетитах, просто минимально приемлемое, чтобы сразу не уходить в полную реконструцию. Правда это о доме, не о квартире. А с вашим рентом, совсем тяжело переходить на моргач.
-
Sin number не меняется Насколько я знаю
-
Добрый день всем , кто-то подавался на sickness benefits ? Как долго ожидали ответ ? У меня уже 10 дней на рассмотрении .
-
підкажіть будь-ласка, при заповненні треба вказати за останні 10 років чи починаючи з 18 років чи десь був закордоном. В мене новий паспорт, старого немає, так само і у чоловіка. Я не памятаю, коли я була десь, а тут треба вказувати точні дати та роки. Що порекомендуєте, чи перевіряється ця інформація десь в архівах?
-
Не починайте будь-ласка бо ви зовсім не знаєте мою ситуацію
-
Вітаю! Чоловіка і доньку подали на продовження ворк перміту і візітор рекорд ще восени, і досі немає відповіді. Є ще хтось, у кого так застрягли документи?
-
Ще не забувайте, до суми іпотеки на практиці додаються - страхування мортгійджу, страхування самого будинку (це окремий пункт, ще 1.5-4к на рік), податки на землю (теж 1-5к) в залежності від міста. Якщо у вас стабільний дохід, даунпеймент 10+%, у вас є нормальна історія співпраці з вашим банком і адекватний кредит скор - зекономте на мортгіч брокері, йдіть до свого банку і отримуйте адекватний рейт не переплачуючи 1,5-3% від суми мортгійчу людині, яка просто на вас заробить, видавивши вам вигоду у 0.02%.