PR CUAET
-
аплікацію cuaet ви можете витягнути з вашого особистого кабінету ircc (не путати з GC key))
-
однозначно дублюйте інформацію яку вказували на візу cuaet. а на решту подорожей - пояснення
-
Дякую
-
подача на PR - важливіший процес, тому обовʼязково все це поясніть що не можете згадати попередні подорожі. Ostap Bosak також пояснював що якщо були помилки по cuaet , то вже на PR розкривати всю інформацію
-
Я вот тоже посчитала точно такую же квартиру в нашем доме в Коквитламе, сейчас как раз на продаже, покупка на 700 баксов дороже. Мы снимаем за 2600 (тотал кост), покупка 3300 (Тотал кост) на 30 лет, 20 процентов даунпеймент
-
користуйтеся також відео-інструкціями по заповненні аплікації. або якщо вже дуже багато запитань і складний кейс - бажано мати міграційного консультанта.
-
я вказував тільки як Bachelor's degree
-
так
-
до 4 класу включно ми вказували як primary/elementary school. (Україна) з 5 класу школи - як secondary school
-
кожен вирішує сам що вказувати. можна взагалі залишати всі поля порожніми. це ж ваша аплікація, а не консультанта))).
-
Я мала консультанта. Заповнила анкету. Вони перевірили. І ніхто не зробив мені зауваження що моі подорожі починаються з початком нового паспорту. Отак 🫠