PR CUAET
-
Ну я не ризикнула все робити сама. Тому я робила це зі спеціалістами і платила
-
я не агітую платити і наймати консультантів. кожен сам несе відповідальність за своє майбутнє. але гуманітарна програма не є простою, відповідно людина може викинути гроші за відмову.
-
А вони тоді вибачте для чого?
-
Не понимаю что нужно писать, подскажите люди добрые
-
тимчасовий сін не міняється, тільки термін дії продовжується. сін вже вам поміняють як отримаєте PR
-
Я про це не думала. В мене і до Канади було досить штампів. Тому я вказала всі до Канади. А старого паспорту нема. Тобто я ще якось можу згадати рік подорожі але точні дати - ні
-
Я не знаю як люди сміливо подаються самі. Тут консультанти накосячили ((
-
Можливо хтось може зорієнтувати щодо наступного. Я (як головний аплікант) включаю зараз свого чоловіка до своєї заявки на ПР, як такого, що супроводжує мене. За законодавством він може виїхати з України, хоча зараз не планує з певних вагомих причин. Якщо раптом потім в нього виникає якась проблема із виконанням додаткових запитів офіцера (не зможе в Україні вчасно біометрію здати або медицину, якщо це буде потрібно), чи розглядатиметься моя аплікація надалі, чи я вже остаточно втрачу цю можливість отримати ПР за програмою для родичів? Чи хтось знає подібні випадки на прикладі інших програм?
-
Якщо він не виконає умови, то вас не будуть розглядати окремо. Може зависнути все. Або ж, якщо подасте LOE з поясненням, чому він не може виконати ту чи іншу умову, можливо офіцер зробить виключення. Все на розсуд аюофіцера
-
Да, мы указывали так же. Если тут элементари школы до 8 класса, то выглядит логично.