PR CUAET
-
Дуже шкода що я цю групу знайшла після того як подалась. Консультанта порадили. Мої знайомі подавались з ними і отримали позитивну відповідь.
-
Але завжди думатимеш що зробив недостатньо. Я думаю ті кому відмовили тут не відписуються
-
Я маю вже 1,5 роки досвіду у великій канадській компанії. Я інженер. Маю хорошу англійську. Мені вже сни на англійській сняться 😂 я не знаю що я ще можу покращити.
-
Чекаю ще на відповідь. Але от бачите? Не писала за всі роки подорожі - тільки з нового паспорту. Вже косяк
-
1,5 роки залишилось. Не вивчу до такого рівня
-
Не набираю бали. Вік зʼїдає. Мені 41
-
Добрий день, підкажіть будь ласка - читаю цю гілку і не дуже можу зрозуміти дещо. якщо довідка з дії / витяг з vytiah.mvs.gov.ua підходять для PR, то навіщо робити той самий police clearance certificate через пошту на консульство, сплачувати збори і т.д.? чи це для людей які давно не були в Україні і в них немає ні банківських рахунків, ні Дії?
-
Дякую! Такий план. Бо іншого нема
-
Можливо, я не знаю. Ну і поставте себе на місце продавця, ви платите комісію 3.5% за перші 100 тис і 1.5 % за наступні, наприклад 5000 Дол ви платите рієлтору і він повинен підготувати всі документи, знайти покупця, узгодити угоду і тут вам пише покупець - давайте домовлятися 🤷