PR CUAET
-
попугліть їх номер телефону, я його не маю, бо сама не дзвонила
-
Всім привіт, друзі, щось я заплутався, що робити з IMM0008, IMM5406(family information), та IMM5669(Schedule A)? Портал мені пропонує заповнити ці форми через кнопку «edit» та потім зберігти без будь-яких підписів, Але, щось я бачу, що хтось десь їх скачує у PDF форматі, заповнює, друкує, підписує, сканує. Чи підписує електронно. Потім, як я розумію, кудись їх загружає. Як це працює ?)) як вірно робити? Підкажіть, будь ласка. Дякую
-
З чого ви взяли що немає досі кабінету?Ви прочитали два рази але думали в той час не про те що читаєте.Я написала що «підгрузила в акаунті».Ви цього не читали?Не все онлайн можна. Представницькі форми тільки поштою!Чек повертати їм потрібно тільки поштою також. Помилку виправити можна але якщо чек ви не можете поставити в банк тому що ім’я з помилкою ви повинні його повернути,тільки після цього вам прийде новий з вірними даними. Дальше дірект депозит вже встановлюєте саме після того як зробили першу декларацію. А саме при отриманні першого чеку ми і дізналися про помилку. Всі інші після виправлення надходять на банк рахунок.Ну і на останок нами займається відділення в Садбарі і там все так повільно.Можливо у вашому набагато швидше. Я користуюся усіма можливостями і можу сказати що тут дійсно все дуже повільно,може ви з цим ще не стикалися.І для безпеки не суто для вас але можливо іншим буде корисно обов’язково налаштовувати повернення через банківські рахунки тому що чек може взяти будь яка інша людина і через банкомат просто забрати вашу готівку.🤝
-
Да… наша семья 4 марта подавалась и также AOR пока не пришёл. В группе писали что это нормально - такая тишина.
-
нормально
-
Спасибо, что поделились ситуацией и своим мнением.
-
І кліматичні виплачують не всім 🤷♀️ Провінція BC не eligible до кліматичних.