PR CUAET
-
Дякую!
-
Дуже дякую вам. Завтра буду телефонувати.
-
Навіть, якщо ви подавали декларацію про доходи до приїзду в Канаду, часто вони чомусь не вносяться в систему. Мої Глобал доходи не внеслися. Я телефонувала і називала їм суми доходів за 2021, 2022 і 2023 до приїзду в Канаду
-
Напевно, за 22 рік був дохід більше, якщо GST менше. GST напряму залежить від доходу за минулий рік.
-
Я не знаю чесно як це працює і договір продавця я не бачила, я бачу тільки свій і такі суми. Можливо Ви праві. Як на мене то 7% +1.5% це занадто, але тоді й зрозуміло чому всі хочуть бути рієлторами 😂
-
Так вони вже 2 роки в Канаді, тепер фігурує дохід від 23 року.
-
Якщо поквартально, то GST - це дуже велика сума. У нас малий дохід за 23 рік (працює один чоловік), такий же склад родини, але GST 100 долл. з копійками. Карбон такс не пам'ятаю, наче приблизно те саме, що у вас +-.
-
Шановні колеги )), чи є обмеження в часі для загрузки всіх аплікацій і доків у кейс з моменту створення свого кабінету і початку заповнення першої аплікації? Щось ніде не можу знайти інформацію. Дякую.
-
Мені сказали що повинні автоматично нарахувати,але дата була 14 квітня,нічого не прийшло. Спробую знов звернутися до бухгалтера
-
Ну коли знайдете напишіть пліз 😉
-
My point С ними можно и нужно торговаться)
-
Я сама намагаюсь зрозуміти. Якусь форму треба заповнити читаю чи це автоматом прийде. В кабінет CRA зайдіть там буде написано
-
Цікаво як, розкажіть як їх отримати будь ласка
-
Доброго дня. Не бачу зараз потрібної активної гілки, запитаю тут. Готові паспорти чоловікам зараз в консульстві Торонто не видають? все призупинили до 18 травня?
-
Вы задаете немного странные вопросы? вы уже в Канаде? Смотрите на realtor.ca там же есть и Mortgage Calculator, вы можете посчитать сколько будете платить в месяц , в зависимости от цены на квартиру и так. А downpayment от 5 до 10% от стоимости тоже зависит от банка
-
Якщо у вас ж така можливість це супер.👍🏻
-
Думала в цьому чаті допомагають зрозуміти,що це все за букви і чи треба окремо подавати форми. Дякую за пропозицію. Звернусь до того,хто нам заповнював. Вибачте
-
В 22 подавали дохід-23 тисячі. В 23 році-37 тисяч.
-
В Едмонтоні зараз нерухомість розлітається як гарячі пиріжки. Люди не торгуються а навпаки накидають ціну, кажу це з власного досвіду і досвіду 2 сімей-друзів які нещодавно придбали нерухомість. Є люди готові платити кешом в розмірі 450 тис, на нормальний будинок від 6 оферів і до ....
-
Це дуже малий дохід. Вам і в минулому, і в цьому році мають платити максимальний GST. Можливо, в минулому році було менше, бо сама сума максимального GST була меншою. В 24 році суму виплат підняли.
12 Jan 2024, 17:45
161181/425584
less than a minute ago