PR CUAET
-
Нам треба знати більш повну інформацію, щоб вам допомогти Дякую.
-
Доброго дня! Хтось подавав налоги за 2022 рік за термін до прильоту в Канаду? Як це зробити, якщо я не працювала в той період? Дякую заздалегідь
-
Я в курсі 😉
-
Добрий вечір ! Скажіть будь ласка чи виникали у когось проблеми при ( chec in ) авіакомпанія Air Canada з українським паспортом при поверненні в Європу (Іспанія) ?
-
Доброго дня! Так само як і за 2023 рік. Якщо ви не працювали то подавати «0» декларацію, тобто з нульовим доходом.
-
Що таке мсп?
-
Підкажіть будь ласка, а як u4u видається на сімʼю (чоловік + дружина + дитина)? Це кожний має знайти одного спонсора? І ще цікавить чи можливо щоб чоловік заїхав першим, а дружина з дитиною через місяць, наприклад? Можливо хтось вже цікавився такими питаннями і міг би поділитися досвідом. Дякую!
-
То все-таки чи можна виїздити за кордон коли справа на розгляді, подався 16 березня і чекаю WP // мені дали відпустку на два тижні від роботи
-
Раджу почитати інформацію з офіційного сайту Канади www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/cai-payment/who-eligible.html
-
Доброго вечора, Нам також прийшли WP без позначок CUAET, тобто це не буде проблемою у подальшому ? Наприклад, з продовженням insurance card. Дякую!
-
Зі святом всіх! Підскажіть будь ласка в дитини закінчується паспорт в серпні і згідно цьому візітор віза, все ніяк не можу зловити слоти то чекаю вже як буде менше двох місяців до закінчення строку поїхати та продовжити термін паспорту. І таке питання якщо не встигне прийти до вересня продовження візи чи зможе вона піти до школи? Хто з таким стикався? Дякую
-
Спеціально для Anna В ВС маємо схожий податок він поєднується у виплату з федеральним податком на товари і послуги GST. Чи можна це назвати кліматичними (ССT)?! Судячи з офіційного сайту то ні. Але суті не міняє, можна отримати кліматичні кредити, але отримують його не всі. Це залежить від суми сукупного доходу сімʼї, здається після 120 тич, вже його не нараховують. www2.gov.bc.ca/gov/content/taxes/income-taxes/personal/credits/climate-action