PR CUAET
-
Спеціально для Anna В ВС маємо схожий податок він поєднується у виплату з федеральним податком на товари і послуги GST. Чи можна це назвати кліматичними (ССT)?! Судячи з офіційного сайту то ні. Але суті не міняє, можна отримати кліматичні кредити, але отримують його не всі. Це залежить від суми сукупного доходу сімʼї, здається після 120 тич, вже його не нараховують. www2.gov.bc.ca/gov/content/taxes/income-taxes/personal/credits/climate-action
-
Вітаю) візи зараз дуже швидко розглядають Я подалась 25 квітня, і вже 3 травня отримала запит на паспорт для вклейки
-
Вітання вам. Якщо можна, то непрохана порада (так як ви переїхали з Онтаріо, то не знаю які у вас подальші плани). Сакс раніше був дуже принциповий щодо своїх номінацій і хоча, пілся отримання ПР всі по суті вільні люди і можуть жити де хочуть, але чув, що в доковідні часи Саск був дуже принциповий і максимально намагався вставити палки в колеса тим хто потім поїхав з провінції
-
Все можна виготовити віза та ворк перміт не має ніякого відношення до укр законів Це проблема тільки в виготовленні нового паспорта або ж довідки про несудимість якщо дії немає
-
Та я нікуди не їду. Саскачеван номер один. Мені імпонує коли багато тварин і мало скотин!)
-
Вітаю ☀️Підкажіть, хто подавався як common law канадійця, які документи для підтвердження цього ви закріпляли? Страховки, оренда, такс - зрозуміло. Що стосовно спільних фотографій, переписок, листів? Потрібно?
-
Есть ли статистика - кому одобрили или отказали по U4U с Канады ?
-
Ніби зустрічала таке, як 60 днів, але тепер не можу знайти підтвердження для Вас…