PR CUAET
-
Я в Канаде два года. По моргидж калькулятору и цене за квартиру в 250000 в Калгари , с 20% даунаейментом и Кондр фи, минимально в 1500-1700 ( или даже больше) обходится. Правда я на 20 лет расчет делала. Чисто исхожу из своего возраста. Дальше 65 лет не хочу тянуть лямку. Но это без страховки и налога.
-
Доброї ночі) Так програма ще дійсна. Дивіться за посиланням: www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs/applicants-with-saskatchewan-experience/applicants-with-existing-work-permit
-
Друзі всім доброго вечора) Чи ще дійсна ця ваша програма Саскачевану згідно якої треба відробити 6 міс після чого можна подавати аплікацію на PR? Тому що є вірогідність,що прийдеться переїжджати до вас Є в когось посилання на неї,чи треба шукати у закріпленнях?
-
Так, чекаємо з грудня
-
Підкажіть будь ласка, чи можливо продовжити візи дітям , якщо виїхали з Канади в Україну ( мають діючий WP та Study Prmit). Віза була (One entry). Мед огляд пройдений. .
-
Доброго Дня) може хтось знає чи можна подаватись на UFR перебуваючи поза межами Канади ( але маючи на руках вже Work Permit, візу та все інше ) або з території Канади , а потім чекати на рішення поза межами Канади , якщо WP закінчиться , взагалі чи є якась законодавча норма про обовʼязковість перебування на теренах Канади? Дякую 🙏
-
Всем привет. Если интересно то поделюсь таким фактом, мой друг подался на ПР в середине ноября 23 года, а я 31 декабря 23. Так вот, недавно сравнили номера аппликаций и разница между номерами 20 000 🤯🤯. То есть за 1.5 месяца на ПР подалось 20 тысяч человек
-
Все так. Але ви дуже узагальнюєте. Якщо люди могли вибрати провінцію то даремно вони обрали Онтаріо однозначно. Але є ще багато таких хто особливо вибору не мав. Не забувайте що багато жінок приїхали без чоловіків по причині яку ми всі знаємо. Тобто їхали туди де хоча б хтось є: родина чи друзі. Інакше як вижити тут самій на початку? Якби не моя родина то я взагалі б в Канаду не поїхала. Зразу скажу що маючи гарну англійську я не бачила сенсу їхати в Європу і вчити 4 мову. Тому це такий собі вибір без вибору. І таких як я дуже багато. Не уявляєте скільки
-
Подавайте на нову мультивізу для тих, хто не в Канаді, на базі діючих воркперміт та стадіперміт. На період їх строку вам повинні надати візи. Але як швидко це буде - не зрозуміло. Краще вам подавати на ці візи , не з території Україні, а знаходитеся на території поряд, наприклад, Молдови
-
Просто кажу з власного досвіду, тому що я саме така одинока жінка віком за 50 з дітьми, яка після місяця в окупації вирішила зробити все, щоб діти мали можливості, а не постійні страхи. В Канаді не було нікого, й провінцію й іміграційний шлях вибрала саме за принципом як скоріше, а не як простіше. Із додаткових складнощів - німецька в школі й универі, 35 років менеджерської діяльності та повна відсутність досвіду фізичної праці. Але ж заради дітей змогла. До речі, я відразу проаналізувала умови гуманітарної програми й не стала витрачати на неї час.
-
❗️Паспортні сервіси ДМС за кордоном відновили видачу готових (!) паспортів, — ДП «Документ» Це стосується чоловіків, які подали документи на видачу паспорту до 25 квітня. Видача буде відбуватися в першу чергу соціально вразливим категоріям громадян. Особам, які чекають на видачу готових документів, треба дотримуватись правил: ▫️мати SMS про готовність паспорту, надіслане після 25 квітня. ▫️пред’явити документ, що посвідчує особу заявника (в т. ч. е-паспорт у додатку «ДІЯ»); ▫️пройти процедуру верифікації та перевірити персональні дані. Підписатися на OKO I Надіслати контент