PR CUAET
-
З мого досвіду 3 місяці на job approval letter з реєстрацією роботодавця в SINP, сама номінація два тижні після сабміта документів. А федеральний етап дивіться в гілці хронологія, це вже однаково для будь-якого PNP non EE
-
Чи можу я подати на туристичну візу молодшому брату з свого IRCC акаунту? Чи треба створювати новий на його ім’я?
-
Роботодавець може розпочинати процес в SINP раніше, наприклад через 5 місяців.
-
Доброго ранку! Зробила новий ворк перміт собі і новий візітор рекорд дитині. Потім подала на нову візу.Мені дали нову візу за 3 тижні, а дитині не дають вже три місяці. В когось була така ситуація? Чому це може бути ?
-
Доброго ранку! Зробила новий ворк перміт собі і новий візітор рекорд дитині. Потім подала на нову візу.Мені дали нову візу за 3 тижні, а дитині не дають вже три місяці. В когось була така ситуація? Чому це може бути ?
-
Однозначно всі різні, тому я й зазначила, що потрібно оцінити свої скіли та можливості для визначення іміграційного шляху на початку імміграції. Але це не виключає необхідності враховувати встановлені державою правила й норми, а не вигадувати та не чекати на щось спеціальне для себе.
-
Я чекала 7 місяців
-
Перевірте, яку форму ви подавали у заявці на візу. Чи є там imm5257
-
Берете паспорт, форму 5257 паперову заповнюєте, копію діючого візітор рекорд, копію медогляду, зворотній проплачений клнверт, і все це відпоавляєте Temporary Resident Visa Section Case Processing Centre – Ottawa P.O. Box 8780 STN T CSC Ottawa, Ontario K1G 5A9. За три тижні буде вам віза.
-
А ви не вважаєте що ми з самого початку враховуючи вік і мову та і підготовленість в цілому слабо конкурентно здатні індійцям чи китайцям? У нас значно нижче шансів з самого початку. Ніхто ж не просить роздати всім ПР. Але ж можна додати якихось опцій до програм. Гіпотетично. Не знімайте і мене бали по ЕЕ за вік. Я не можу стати молодша. Я розумію що у вас вийшло і вам нема чого переживати за інших. Але і казати що еміграційна канадська політика розумна то не відповідає дійсності
-
То ви подалися на візітор рекорд
-
Немає. Є imm5708. Imm5257-це ж форма для тих, хто подається outside Canada?
-
Манітоба- була спецвибірка для Українців Саскачеван - при аплікації на JAL робиться помітка що для українців і це пришвидшує Федеральний рівень - неофіційно, але IRCC набагато швидше розглядає справи українців За OWP я взагалі мовчу. Це унікальний випадок, так як його видавали
-
Дуже дякую
-
Доброго дня. Я підробляю в Убері і мені сказали що гроші що я плачу за кредит на авто можна списувати з налогів. Чи це правда?
-
І лише Онтаріо показало всім дулю 😂
-
Привіт, а може хтось якимсь чином намагався відновити документи зараз. Було приписне, але вкрадене десь років 10 тому, разом з іншою кіпою документів. Не служив, на воєнний квиток не обмінював, тимчасової посвідки теж немає🙄 залишилась тільки копія приписного.
-
Дякую! Свої завжди вміли підтримати)))