PR CUAET
-
No pain no gain. Канада нічого не винна - якщо серед сотні програм немає відповідної, то треба припустити, що це не та країна, яка Вам потрібна.
-
Я делала расчет на $380000 на 25 лет с down payment %20, получается около $3000 ( с учетом condo, utilities, tax properties…)
-
Я ж уже писав. В Онтаріо ще з закордону я знайшов роботу. Потім зв'язався з роботодавцями і дружині знайшли. Проживання також було майже безкоштовно. Але прочитав про умови PR і не поїхав.... А вибрали Саскачеван. І не жалкуємо ні секунди.
-
Вітаю ! Хто підкаже , якщо ми проживаємо в Квебеку а хочемо подаватися на федеральну программу тому що Квебек довго можна чекати відповіді, ми повинні переїхати зразу після подачі ? Чи можна вказувати адреса родичів що живуть в Квебеку для контактну інформацію для листування з нами ?
-
Саме так! Краще сприймати дійсність, як вона є, а не жити в віртуальному світі, тим більше якщо є відповідальність за дітей.
-
Також цікавить дане питання, дружина чекає апрув на новий Ворк Перміт, старий Ворк Перміт до 2025, чи може вона виїхати за межі Канади у відпустку?
-
Якщо це питання про цю програму Oct 24 family reunification, то скоріш за все ви пойдете в Квебек якщо адреса при подачі була Квебек. Змінять лі вони потім, та й взагалі яка буде процедура для Квебеку - ще ніхто не розуміє :/
-
Та да. Едмонтон взагалі до 5 годин
-
Не думаю що справа в тесті. Перевірте досвід та НОК і чи здали на відповідний бал англійську по цьому НОКу.
-
В мене така ж історія з Альбертою, тому що в травні 2022 року в AOS не було включено OWP як підстава для номінації, й стажу потрібно було 12 місяців. Тому Саскачеван forever)) та й що за проблема, якщо 7 годин й ти в Банфі))))
-
В першу чергу Канада цікавиться своїми інтересами, в більшості випадків продиктованими економічними. Гіпотетично: навіщо країні більше старші іммігранти: це робота, податки, різні соц виплати, навантаження на вже перевантаженну медичну систему. Це лише один аспект. Другий не менш важливий старіння нації. Їм треба молоді іммігранти які ладні підняти економіку і заповнити ті ніші які вигідні в першу чергу Канаді, звідти і маємо всілякі пілоти і стріми імміграціі.
-
Так, але за 5 років при наявності мортнейджу у квартирі буде ваша частка близько 25 тис, а через 20 років - вся. Порахуйте, скільки зможете відкласти, якщо будете орендувати
-
Я можу у вас ще запитати по формі 5257: дитині 6 років, як мені заповнити цю форму? Там є тільки дві опції хто подає: 1. The principal applicant 2. The child 18 years old or older
-
Якщо Ви живете в Калгарі і далі будете там жити. Так можна подаватись, навіть коли родичі в Квебеку. Ват тоді не треба буде Сертифікат відбору Квебек.