PR CUAET
-
@OstapBosak Доброго дня! Маю таке питання. Коли заповнювала анкету на CUAET вказувала, що Single. В лютому, коли знімала обмеження, теж вказувала, що Single. З травня місяця (7 місяців загалом) живу з хлопцем разом, в контракті оренди житла вказані обоє. Хочу подаватися по продовження WP, оскільки видали дозвіл на 2 роки й 3 місяці й WP є примітка, де вказано, що виданий до кінця дії паспорта. Хотіла дізнатися, як тепер бути з сімейним статусом, що варто вказати? Оскільки на офіційному сайті вказано, що common-law рахується, якщо пара прожила разом більше року й можуть це довести. Дякую за відповідь!
-
Десь читала, що треба подаватися, бо у батьків має бути строк вп не менше ніж у дітей. Принаймні треба спробувати до 31.03 поки це безкоштовно і програма працює. Самі хочемо так зробити 😉 ну і обмеження знімете заодно
-
Принаймні, так пишуть, що мали б одразу давати ВП без обмежень... 🤷🏻♀
-
Для ВП це може залежати від країни, де ви жили протягом довгого часу і звідки заїхали в Канаду 🤔 Але для ПР загалом усім треба медогляд.
-
Дякую за відповідь!!! ❤️
-
Перше надходження чекати довше, мене тижні 3 розглядали. Причому я телефонувала на підтримку, там подивились мою справу і сказали, що все на місці, просто чекати. Далі гроші приходили буквально за 3 дні після заповнення звіту. Спробуйте зателефонувати на підтримку.
-
Всім добра. В лютому на два тижні лечу з України до Канади щоб подати документи на pr, за програмою по воз'єднанню сім'ї, себе та чоловіка( не виїзний з-за призовного віку 59р.) Чи можно буде, що б прискорити процесс, та що б родич що в Канаді відправив поштою в конверті, копіі нашіх довідок про несудімість в посольство на переклад, чи так не можно?
-
Програма Alberta Opportunity Stream може бути гарним вибором для вашого чоловіка, бо Альберта зараховує досвід з інших провінцій та навіть іноземний. Тобто, якщо він в тому ж Едмонтоні піде знов на будівництво на контракт більше року, вже через 3-6 місяців може подаватися на ПР (треба працювати за одним НОК 24 місяці з останніх 30): www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html обираєте GCKey
-
Вітаю! На зняття обмежень треба подаватися онлайн.
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка,в work permit стоять обмеження,навіть щодо навчання Після проходження медогляду треба знову їхати до аэропорту ,щоб зняти ці обмеження,але нашій знайомій знову залишили обмеження щодо навчання...до кого звертатись ,щоб такого не трапилось.Дякую.
-
Та отож...
-
З іншого боку, для чоловіка є вакансії за фахом в Квебеку + в нас вільна іспанська, я французькою читаю без жодного вивчення (на слух, звісно, не розумію, треба звикати), бо лексика дуже схожа. Тому дивимося, куди краще рухатися в поточних обставинах))