PR CUAET
-
Як відправити кошти з Канади до Українф? Швидко, безпечно та головне - безкоштовно! Від іммігрантів - для іммігрантів 🔥 😱Перекази понад 500$ не мають жодної комісії 😱 RemitBee є ексклюзивним партнером PrivatBank та A-Bank в Канаді. Приємний бонус - ваш перший переказ на будь-яку суму буде абсолютно БЕЗКОШТОВНИЙ! РЕЄСТРУЙСЯ ВЖЕ СЬОГОДНІ🔥
-
Так, вони прислали квитанцію і я відніс до консульства, але дхл ще не отримувало трекінга
-
коли ви подали аплікацію?
-
з нашого чату - 8 людей (196 кейсів)
-
Получается что время после этого этапа еще есть ) просто папа хочет на пару месяцев домой слетать летом , борюсь , чтоб не пришлось ему срочно лететь назад 😂и покупать билет за сумасшедшие деньги
-
Eligibility passed же есть кто получили ?
-
PR по цій програмі отримали троє людей на всю Канаду- але хто вони - інформація засекречена😊
-
маєте мінімум кілька місяців. за цих півроку тенденція розгляду дуже повільна. фактично трішки опрацьовано заявки жовтня місяця.
-
Після дхл якраз і написав до МЗС- їх відповідь, то ви не нам повинні були написати, а в консульство. І тому трішки не зрозуміло, паспорт то виготовляється в Україні, то за нього ж відповідає МЗС, поки вони його не відправили. Поправте будь ласка, може чогось не розумію
-
Я подала 7 листопада , біометрію пройшли в березні
-
21 листопада подача на федеральний етап ( NON EE PNP) 23 лютого AOR і запит на біометрію 13 березня біометрія здана 14 березня зарахована і прийшло pre-arrival letter 21 березня зарахували стару медицину і далі тиша….
-
Так, якщо людина не в Канаді подаватися на візітор віза, а вже по приїзду працювати за раніш виданим ворк пермітом. Медикал екзам проходили в перший приїзд?
-
Маю питання, як ви змогли додзвонитись до ircc. Навіть в чергу не ставить, одразу скидає мене..🤦🏻♀️