PR CUAET
-
21 листопада подача на федеральний етап ( NON EE PNP) 23 лютого AOR і запит на біометрію 13 березня біометрія здана 14 березня зарахована і прийшло pre-arrival letter 21 березня зарахували стару медицину і далі тиша….
-
Так, якщо людина не в Канаді подаватися на візітор віза, а вже по приїзду працювати за раніш виданим ворк пермітом. Медикал екзам проходили в перший приїзд?
-
Маю питання, як ви змогли додзвонитись до ircc. Навіть в чергу не ставить, одразу скидає мене..🤦🏻♀️
-
Привіт! буду дуже вдячна якщо зможете мені підказати і направити в потрібне русло: при вʼїзді був новий і старий паспорт з візою КУАЕТ до 2024, але ворк перміт дали відносно нового паспорту до 2026го, зараз треба вклеїти нову візу але людина вже не в Канаді, але планує повернутись. Це знову треба подаватись через visitor visa, а не extend your stay? Те що вже є дійсний ворк перміт якось пришвидшить процес?
-
Всім привіт! Питання: чи є тут чоловіки, які подались на паспорт на початку квітня (до 10 числа) і паспорт вже виготовлено або взагалі є якісь оновлення у відслідковуванні?
-
Так!
-
Тільки страхівку., Бензин та телефон?
-
Дуже дякую🙏🙏
-
Дякую!! А ви дзвонили з самого ранку?
-
AOS
-
А яку вказувати ціль поїздки? Опції «роботи» там нема… Чи можете поділитись якоюсь інструкцією для цього випадку