PR CUAET
-
Вже скоро буде рух, в мене пре аррівал летер був 6 березня і потім тиша до 1 травня
-
така відповідь по нашій програмі: We acknowledge receipt of the documents. Please note, for technical reasons, they may not be visible in your online account. Rest assured that your supporting documents are indeed added and available for officer review. If your enquiry was solely to provide documents, please note this is the only response you will receive. If your enquiry included additional questions in addition to the documents, they will be addressed separately, as soon as possible.
-
ось відповідь по Work Permit: We verified the information on file and are pleased to confirm that the letter of explanation was received by the responsible office. If further information is needed during the processing of your application, the responsible office may contact you.
-
Ми подались на федеральний рівень ще в червні, почали розгляд у жовтні , 2 лютого АОR, 27лютого запит на біометрію, новий паспорт дитини і зарахування медицини, біометрію здали, паспорт прикріпили і тиша
-
у нас одне Study Permit "зависло" з грудня. так що всі ми в одній лодці 👍
-
В мене 5-го березня і тиша досі 🫣
-
Можна списати лише відсотки або interest, які ви платите по кредиту. Тіло кредиту списувати неможна.
-
Кстати, кто переживает, что портал 1 может застать главного апликанта за пределами Канады и не будет возможности быстро вернуться, звоните в IRCC и просите прислать форму на такой случай. Её надо им отправить и они не пришлют портал в заявленные там даты. Я уже её взяла на август. Мало ли что)
-
або відповіді по PR відрізняються від звичайних wp, sp та інших
-
Можно вам в личку написать?
-
ми для клієнтів в Калгарі робимо під ключ, ви можете самостійно подати на апостиль – це не дуже складна процедура, або через нотаріуса – багато з них також надають цю послугу, якщо не маєте часу чи бажання займатись цим питанням самостійно. наприклад, знаю нотаріусів в Торонто, які особисто подають і це значно швидше ніж ви будете відправляти поштою і очікувати готовий документ.
-
Так, на email
-
дякую!