PR CUAET
-
Ми подались на федеральний рівень ще в червні, почали розгляд у жовтні , 2 лютого АОR, 27лютого запит на біометрію, новий паспорт дитини і зарахування медицини, біометрію здали, паспорт прикріпили і тиша
-
у нас одне Study Permit "зависло" з грудня. так що всі ми в одній лодці 👍
-
В мене 5-го березня і тиша досі 🫣
-
Можна списати лише відсотки або interest, які ви платите по кредиту. Тіло кредиту списувати неможна.
-
Кстати, кто переживает, что портал 1 может застать главного апликанта за пределами Канады и не будет возможности быстро вернуться, звоните в IRCC и просите прислать форму на такой случай. Её надо им отправить и они не пришлют портал в заявленные там даты. Я уже её взяла на август. Мало ли что)
-
або відповіді по PR відрізняються від звичайних wp, sp та інших
-
Можно вам в личку написать?
-
ми для клієнтів в Калгарі робимо під ключ, ви можете самостійно подати на апостиль – це не дуже складна процедура, або через нотаріуса – багато з них також надають цю послугу, якщо не маєте часу чи бажання займатись цим питанням самостійно. наприклад, знаю нотаріусів в Торонто, які особисто подають і це значно швидше ніж ви будете відправляти поштою і очікувати готовий документ.
-
Так, на email
-
дякую!
-
Питання, чи треба додавати внутрішній український паспорт до заявки H&C? і чи треба дипломи? чи це вже опціонально на вимогу офіцерів? я прочитав про свідоцтва про народження і шлюб поки що