PR CUAET
-
Питання, чи треба додавати внутрішній український паспорт до заявки H&C? і чи треба дипломи? чи це вже опціонально на вимогу офіцерів? я прочитав про свідоцтва про народження і шлюб поки що
-
Відписала в гілці ЕЕ
-
Police clearance має бути свіжа, в ідеалі менше 6 місяців на момент отримання ІтА
-
Це обласний спеціалізований будинок дитини "Сонечко" 🌞 Тут проживають та виховуються дітки - сироти, діти позбавлені батьківського піклування, а також дітки з різними вадами розвитку: як фізичного, так і розумового🥹 Фонд постійно опікується дітками з "Будинку малютки". Завітали з гостинцями до них і в ці пасхальні святкові дні🥳 Цукерки, пасочки, солодкі набори, фрукти... Зробити свято деколи буває так просто... Адже основне для дітей, які не мають батьків - увага та тепло😇
-
Ох і шлях в вас був, Китай продовжує створювати чудове життя для лаоваів навіть якщо ти його покинув 😂😐
-
Підкажіть, будь ласка, дитини віза вклеєна в паспорт батька , зараз у дитини є свій паспорт. Можна не оформлювати нову візу на дитину, а користуватися візою яка в паспорті батька? Зможе дитина виїзжати і повертатися до Канади по візі, яка вклеєна в паспорт батька? Можливо хтось стикався з такою ситуацією.
-
В Саскачеване за 250к с атачед двойным гаражом, джакузи, камином, громадным ухоженным бекярдом, бейсменом с оборудованным бильярдом, баром- 4 бед рум и 3 бас. Это возле небольшого городка и в цивилизации.
-
Я додавала всі документи. У мене 4 вищі освіти, я всі вказувала, тому потрібно підтверджувати свої слова. А чим ви підтвердите?
-
是的😁