PR CUAET
-
不好。很麻烦🥺там ще можна іноді якщо китаєць друг говіркий і зі звʼязками так би мовити По-іншому літак, сумно.
-
Звідки ви це взяли? Що не потрібно дипломи? Евалюація може і не потрібна,але ви маєте показати,що ви хороший спеціаліст,який потрібен Канаді і підтвердити це документами. Чим більше документів, тим краще
-
Візітор віза, але треба наявність оригіналів старих паспортів з візами і пермітати
-
В вас взагалі жодної довідки з КНР немає?
-
Справа навіть не в гаманці, а дійсно в тому що я не розумію, як я можу надіслати оригінал паспорту невідомо кому. А якщо самій їхати, то в мене тільки візи, ні ворк пермітів, ні студентського, ні прописки - нічого не збереглось. Тобто я можу реально поїхати, а довідку не отримаю, бо в мене недостатньо документів
-
Має значення період який 6місяців+, коротше - ні
-
Не це дуже, необачно, вибачте, було. Якщо є старі хоч якось щось довести можна. А так В мене знайомі отримали за місяць до виїзду. Подали на ПР, зараз очікуюсь чи буде екзекуція запит на нову чи ні По правилам довідка має бути видана після вильоту з КНР ( якщо знаходились 6 місяців+)
-
У мене лише старий паспорт із візами, більше нічого з Китаю не збереглось, взагалі нічого. Я поїхала з Китаю в 2011, після того ще в 3 країнах пожила. Щось із документів могло зберегтись у домі батьків, але вдома вже 2 роки нікого нема, і це 20 км від фронту