PR CUAET
-
Не це дуже, необачно, вибачте, було. Якщо є старі хоч якось щось довести можна. А так В мене знайомі отримали за місяць до виїзду. Подали на ПР, зараз очікуюсь чи буде екзекуція запит на нову чи ні По правилам довідка має бути видана після вильоту з КНР ( якщо знаходились 6 місяців+)
-
У мене лише старий паспорт із візами, більше нічого з Китаю не збереглось, взагалі нічого. Я поїхала з Китаю в 2011, після того ще в 3 країнах пожила. Щось із документів могло зберегтись у домі батьків, але вдома вже 2 роки нікого нема, і це 20 км від фронту
-
Скажіть будь ласка чи вдалось дозвонитись і який результат?
-
Поправка к этому посту. Отвечала девушке, открыла письмо из ircc, глянула внимательно что пишут. Там нет определённой формы, прямо чтобы бланк с номером. Там инструкция что надо прислать на ircc web form даты вашего отсутствия в Канаде, видимо в вольной форме. Как дополнительный документ. Если он будет в кейсе, портал в эти даты не пришлют.
-
Как раз внутренний паспорт не нужен, а дипломы нужны
-
Дякую за відповідь
-
ви до нього не потрапите, бо його звільнили і саме тому про нього стало взагалі відомо :)
-
Виїзжати можна. У листі підтвердженні, при подачі, пишеться що той ворк перміт діє до видачі нового. І вас мають впустити назад по ньому, якщо віза є.
-
так. якщо на PR- то потрібна нова
-
так а в чому там питання там все досить зрозумыло з нею ну як мынымум в тому ж ufile/wealthsimple
-
Вибачте, можливо хтось знає, де в Калгарі можна роздрукувати фото?і якого формату воно потрібно в нас 10*15 а в них??
-
автоматично минулий перміт не анулюється. будуть дійсні два перміти з різними датами.