PR CUAET
-
wp дитина отримала. очікуємо на це стаді. подавалися ще до новорічних змін по sp
-
ви не продовжуєте перміт, а отримуєте інший
-
У чоловіка і дитини ще в грудні старий WP закінчився. Уже і листи-продовження їхні прострочені, і якось не дуже зручно тут без документів(
-
Так в принципі нічого страшного в портал 1 немає, статус не змінюється з портал1. На цей лист потрібно в будь-якому випадку відповідати. Або що ви є в Канаді, або що ще ні, будете тоді-то. Це в принципі те саме, тільки не треба завчасно нічого робити, нікого попереджати. Хіба там де ви їдете немає інтернету/доступу до пошти.
-
200-300 это ещё норм варианты. Что то по бюджетнее в рурал вполне за 100-150 можно купить. Не знаю если честно. Но мне нравится. Саскачеван номер один. Да -40 пару недель в год и снежный буран один был за последние два года.
-
Я чекала 10 місяців, тільки після онлайн скарги, вони надіслали ассесмент та повернення податків. До отримання першого ассесмента CRA account не можна створити
-
Доброго дня пишу для статистики: Подача 01.17 Лист до роботодавця 05.03 Номінація сьогодні Noc 63200
-
Добро дня! На всяк випадок спитаю, бо не хочу проходити всі ці круги пекла знов 🙈 На подачу документів на закордонний паспорт людині старшій за 16 років НЕ потрібно ж мати з собою фото? В листі на пошту написано лише: - оригінал паспорту та копія - копія дозволу на проживання - копія адреси проживання - копія ідентифікаційного коду - оригінал та копія паспорту громадянина України - адреса в Україні - грошовий переказ Ніяких фото не вказано. Тож лише ці документи і фото не потрібно, правильно?