PR CUAET
-
200-300 это ещё норм варианты. Что то по бюджетнее в рурал вполне за 100-150 можно купить. Не знаю если честно. Но мне нравится. Саскачеван номер один. Да -40 пару недель в год и снежный буран один был за последние два года.
-
Я чекала 10 місяців, тільки після онлайн скарги, вони надіслали ассесмент та повернення податків. До отримання першого ассесмента CRA account не можна створити
-
Доброго дня пишу для статистики: Подача 01.17 Лист до роботодавця 05.03 Номінація сьогодні Noc 63200
-
Добро дня! На всяк випадок спитаю, бо не хочу проходити всі ці круги пекла знов 🙈 На подачу документів на закордонний паспорт людині старшій за 16 років НЕ потрібно ж мати з собою фото? В листі на пошту написано лише: - оригінал паспорту та копія - копія дозволу на проживання - копія адреси проживання - копія ідентифікаційного коду - оригінал та копія паспорту громадянина України - адреса в Україні - грошовий переказ Ніяких фото не вказано. Тож лише ці документи і фото не потрібно, правильно?
-
Друзі, ми продовжуємо розширювати перелік країн, з яких маємо можливість дістати для вас довідки про несудимість, перекласти їх для PR та доставити вам прямісінько в руки: 🇺🇦Україна 🇷🇴Румунія 🇲🇩Молдова 🇭🇺Угорщина 🇨🇿Чехія 🇵🇱Польша 🇸🇰Словаччина 🇩🇪Німеччина 🇮🇪Ірландія 🇫🇷Франція 🇮🇹Італія 🇪🇸Іспанія 🇵🇹Португалія 🇫🇮Фінляндія 🇸🇪Швеція 🇩🇰Данія 🇧🇬Болгарія 🇪🇪Естонія 🇱🇻Латвія 🇱🇹Литва 🇬🇪Грузія 🇨🇾Кіпр 🇬🇷Греція 🇬🇧Великобританія 🇧🇬Болгарія 🇰🇿Казахстан 🇦🇿Азербайджан 🇹🇷Туреччина 🇳🇱Нідерланди 🇲🇪Чорногорія 🇮🇱Ізраїль 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Можемо допомогти взяти для чоловіка за 12 робочих днів та відправити в Канаду
-
Стривайте, довідки треба за ост 10 років. Бо ви вказуєте історію за ост 10 років Хіба це якась вимога стріму?
-
Дуже дякую! 🙏 Все вже зібрала з переляку 😂
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно було роботодавцю вказувати номер вашої заявки у відповідь на запит?
-
У мене донька і її чоловік подача теж 3.11. І їй і йому прийшов запрос одночасно (він здавав в Україні) 17.11