PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно було роботодавцю вказувати номер вашої заявки у відповідь на запит?
-
Хтось сьогодні отримував зміни в кабінеті чи якісь рішення по вп?
-
У мене донька і її чоловік подача теж 3.11. І їй і йому прийшов запрос одночасно (він здавав в Україні) 17.11
-
Дякую за інформацію)
-
может. главное действующий паспорт и действующая виза, не обязательно в одном документе
-
Не переживайте ,ми подавались через еміграційного консультанта 10 грудня так само нічого
-
Мої вітання!
-
Всем привет, для подачи на PR в квебек нужно 2 года опыта работы ? Подскажите пожалуйста
-
У нас з різних акаунтів)
-
Привіт, може хтось підказати, чи можна цю евалюація диплома зробити до подачі на імміграцію? Чи це вже треба робити коли створений профіль в одній з програм?
-
Мы вот это, то же получаем уже с февраля :) до сих пор не знаем где наш паспорт ( Эдмонтон), ждите где то месяц что бы консульство отправило письмо в МЗС , потом ждите пока в МЗС дойдет очередь до их письма и потом ждать ДЧЛ
-
Верно. Но закордонный тоже надо
-
Велике дякую. Очікування виявилося самим важким етапом , тому бажаю витримки і вам
-
наприклад pnp non-ee
-
по деяким програмам треба з 18 років :(
-
Поняла,спасибо!
-
Да нужен именно год
-
Добрый день! Кто подавался по Tech Pathway объясните, нужен минимум год стажа? Или не обязательно?
-
В цьому порталі нічого не буде вже змінюватись. Після отримання листа AOR з вашим номером зможете відслідковувати статус через GC key
-
Офіцер може запитати за будь-який період після 18 років. В мене запитали більш як 20-річної давнини довідку тому що в мене був диплом з тієї країни
12 Jan 2024, 17:45
161718/408114
2 minutes ago