PR CUAET
-
Давайте ссылку , почитать новости
-
Ця гілка про туризм і хоспіталіті, перенесла Ваше питання у загальну гілку програм Альберти
-
Привіт, є хтось хто подавався по tech pathway? Який час очікування ? Чи можна змінювати роботодавця до отримання pr?
-
www.quebec.ca/en/immigration/permanent/skilled-workers
-
Another one bites the dust...! Banned Maryna.
-
/ban
-
Можна, перечитайте посилання
-
в Торонто я бачу лише ось цей список скрін із запрошення на пошті
-
Її необхідно роздрукувати і вручну заповнити і принести
-
Я поняла, спасибо. С опытом 1 год по другим программам нельзя подаваться?
-
Ні, мені не горить. Але з січня мало б щось доїхати)
-
На сайту консульства в Едмонтоні є анкета, яку потрібно заповнити, вона є в переліку документів. Не знаю як в інших консульствах.
-
Ви про одну з програм, робота 2 роки з ноком 0,А, В та французька на В2
-
WEST IMMIGRATION ALLIANCE INC , Іваницька Ольга, можливо хтось щось чув про цю міграційну компанію і міграційного консультанта?
-
дуже дякую знайшла анкету на всяк випадок принесу, краще вона буде зайвою, чим відправлять назад 😌
-
Спасибо!
-
Так, в кінці квітня. Вони поставили позначку прибуло до установи тільки коли я поїхала сама забирати паспорти.
-
Именно год опыта в Канаде? Там нигде не написано об этом. Для ЕЕ можна подтвердить опыт не канадский и пройти по FSW. Для самого tech passway не обязательно год иметь
-
вам потрібно вказувати цю цифру із NOA, якщо у вас ще немає NOA, значить вашу декларацію ще не розглянули, якщо її ще не розглянули, то ви не можете зареєструвати свій cra кабінет
-
Скажіть будь ласка чи потрібно вказувати всіх дітей, старших за 22 роки при створенні профайлу? І чи вказувати що чоловік супроводжує якщо він не має змоги виїхати з України?Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
161766/434435
2 minutes ago