PR CUAET
-
Ну вони то дозволили - я в курсі. Але, наприклад, в Торонто університети вимагають стаді перміт.
-
стартй перміт був дійсний до лютого 2024 (як і паспорт). отримали новий паспорт в листопаді і подалися на новий перміт
-
Доброго дня. Комусь на імейл відповіли з Едмонтон? Уже тиждень пишу кожного дня тиша. На звонки теж не відповідають
-
я ще допускаю, що ми подалися на co-op study - відповідно розгляд заявки довший. в кінці минулого року перміти розглядали до 120-140 днів.
-
Дякую. Значить так у всіх.
-
так. все чітко вказано - конкретний вуз.
-
Зрозуміла. Бо я вже подумала, що десь дозволяють без стаді перміту. Поемінниця має стаді перміт др 2026 р - але для коледжу - в ньому конкретно вказана його назва. Цього року зробила трансфер в універ - сказали податися на зміну навчального закладу. Також ще в лютому подалися і тиша. А вашому стаді перміті також чітко вказаний навчальний заклад і спеціальність?
-
@OstapBosak підкажіть будь-ласка, окрім медікал й полис чек потрібно вказувати бекграунд інформацію для несупровджуючого чоловіка?
-
Тогда вам нужно, так как для EE нужно будет для CEC
-
Нет, есть люди которые по fsw tech passway подавались , и получили ПР. 🙏
-
Доброго дня, підкажіть може хтось знає коли будуть слоти в консульстві в Едмонтоні. Дякую