PR CUAET
-
Доброго дня. Комусь на імейл відповіли з Едмонтон? Уже тиждень пишу кожного дня тиша. На звонки теж не відповідають
-
я ще допускаю, що ми подалися на co-op study - відповідно розгляд заявки довший. в кінці минулого року перміти розглядали до 120-140 днів.
-
Дякую. Значить так у всіх.
-
так. все чітко вказано - конкретний вуз.
-
Зрозуміла. Бо я вже подумала, що десь дозволяють без стаді перміту. Поемінниця має стаді перміт др 2026 р - але для коледжу - в ньому конкретно вказана його назва. Цього року зробила трансфер в універ - сказали податися на зміну навчального закладу. Також ще в лютому подалися і тиша. А вашому стаді перміті також чітко вказаний навчальний заклад і спеціальність?
-
@OstapBosak підкажіть будь-ласка, окрім медікал й полис чек потрібно вказувати бекграунд інформацію для несупровджуючого чоловіка?
-
Тогда вам нужно, так как для EE нужно будет для CEC
-
Нет, есть люди которые по fsw tech passway подавались , и получили ПР. 🙏
-
Доброго дня, підкажіть може хтось знає коли будуть слоти в консульстві в Едмонтоні. Дякую
-
Треба прожити у Канаді 2 роки за останні 5 років (не обовʼязково поспіль) у якості Permanent Resident щоб мати змогу продовжити статус Permanent Resident Треба прожити у Канаді 3 роки за останні 5 років (не обовʼязково поспіль) у якості Permanent Resident щоб мати змогу податися на громодянство Канади
-
Вивчаю чат, що ви мені надали. Ще раз дякую. Там є різні випадки і відмови, бо закінчився легальний статус. А є ще інформація, чому так довго розглядають такі спеціальні разові програми. По ним проходять два виду проверок на секьюріті: Why CBSA and CSIS are taking sooooo much time for background check for Tr to PR applicants, the process is very fast and quick for CEC/Express entry.. There’s three types of security check. 1st one is normal and usually done by csis, 2nd is comprehensive, done both by cbsa and csis (all tr to pr pending files are usually in this category), 3rd check is usually done for files like refugees category. We all are most probably in comprehensive security check, because maybe we all pending applicants maybe travelled in between the process or maybe it depends on the mood of security agencies to allocate these files under this security check.