PR CUAET
-
Спасибо большое за ответ 🙏
-
А вам платили до какого уровня? Вы писали что не все оплачивают
-
так, були такі, хто отримав рішення по візі CUAET знаходячись вже в Канаді і деякі, навіть, знайшли спосіб відправити її на вклійку у Канаді. Деякі для цього дзвонили на IRCC. Але у деяких (в більшості з ЕТА) встала проблема по отриманню воркперміту, бо вони отримали стандартний лист POE о том, що вони повинні отримати воркперміт в аеропорту першого прильоту і вони вже це зробити не могли. Це був хибний путь.
-
Откровенно говоря, затрудняюсь вам ответить) выудить у сотрудников иеформацию - тот еще квест) официальную не искала. Изначально озвучивалось 5 курсов, поэтому многие ушли. Я осталась, так как запланировала себе закончить 7 уровень. Вот - еще финансируют) но уже два уровня слышу фразу, что этот уровень - последний))
-
Вона стане візітор і тоді точно не отримає ворк перміт та мед страхування
-
Вітаю! Я з Сєвєродонецька... Теж збираюся в Оттаву/Гатіно. Я так розумію, краще жити в Гатіно, а працювати (якщо без кваліфікації) в Оттаві, чи це не реально без машини? Можна, будь ласка, ваші враження від Гатіно в приват?
-
У нас парень сын сестры закончил 4 уровень. И сейчас тоже на МИФИ записались вроде 🤷♀️, пока ответа нет. Забастовки. Вы говорите что не все финансируют . А с какого курса не финансируют можете подсказать 🙏
-
Таня а как вы записывались и в какое учебное заведение на 5-6-7 уровень. Мы живем в Монреале. Спасибо большое за ответ 🙏
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка по EI страхуванню по безробіттю. Як швидко надходять гроші? А то я звіти тільки подаю, і подаю, а грошей не бачу …
-
тобто ви подали на ту ж саму візу CUAET 14 липня за день до того, як прийом на неї припинили і ви тоді вже знаходилися у Канаді? Я правильно зрозуміла? Якщо так - то ви не на ту візу подавалися. Ця віза була Віза Екстреного в'їзду - вона для тих, хто не в Канаді. А ті, хто в Канаді - вже подаються на візу на загальних підставах як і усі з Канади і под діючий воркперміт обов'язково дають цю візу.