PR CUAET
-
Откровенно говоря, затрудняюсь вам ответить) выудить у сотрудников иеформацию - тот еще квест) официальную не искала. Изначально озвучивалось 5 курсов, поэтому многие ушли. Я осталась, так как запланировала себе закончить 7 уровень. Вот - еще финансируют) но уже два уровня слышу фразу, что этот уровень - последний))
-
Вона стане візітор і тоді точно не отримає ворк перміт та мед страхування
-
Вітаю! Я з Сєвєродонецька... Теж збираюся в Оттаву/Гатіно. Я так розумію, краще жити в Гатіно, а працювати (якщо без кваліфікації) в Оттаві, чи це не реально без машини? Можна, будь ласка, ваші враження від Гатіно в приват?
-
У нас парень сын сестры закончил 4 уровень. И сейчас тоже на МИФИ записались вроде 🤷♀️, пока ответа нет. Забастовки. Вы говорите что не все финансируют . А с какого курса не финансируют можете подсказать 🙏
-
Таня а как вы записывались и в какое учебное заведение на 5-6-7 уровень. Мы живем в Монреале. Спасибо большое за ответ 🙏
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка по EI страхуванню по безробіттю. Як швидко надходять гроші? А то я звіти тільки подаю, і подаю, а грошей не бачу …
-
тобто ви подали на ту ж саму візу CUAET 14 липня за день до того, як прийом на неї припинили і ви тоді вже знаходилися у Канаді? Я правильно зрозуміла? Якщо так - то ви не на ту візу подавалися. Ця віза була Віза Екстреного в'їзду - вона для тих, хто не в Канаді. А ті, хто в Канаді - вже подаються на візу на загальних підставах як і усі з Канади і под діючий воркперміт обов'язково дають цю візу.
-
подавайтеся і на зняття обмеження і додайте лист с копієй візіторрекодс дитини с проханням встановити строк не менш, ніж у дитини. Були випадки, коли мати чи батько подавали на новий візіторрекодс чи перміт на дитину і отримували відразу і на себе воркперміт з новим сроком, як у дитини, прі том, що вони не подавали анкету. Таке рішення приймав офіцер, бо він відразу розумів, що дитина не зможе використати срок довше, ніж у батьків. Тому у вас є реальна підстава просити довший срок і для себе. Але що вирішить офіцер - ніхто не знає.
-
Вітаю,маю питання.ми в канаді рік.Я зробила дитині (5років)новий паспорт,полала на візітор12 липня,потім подала на візу по програмв куает(вона мені потрібна) 14 липня. Візітор новий я отримала у жовтні,а ось у візі відмова(написано заявку відхилено)ніяких пояснень ге надано. Які мої подальші дії ,як отримати нову візу ?дякую
-
Там чек "на пред'явника" до посольства на 80$
-
Підкажіть, будь-ласка, якщо так вийшло, що, коли дитині оформлювали WP на підставі нового паспорту, строк дійсно подовжили більше, чим на рік. Зараз прочитала Ваш коментар і виникло питання, чи є підстава на законодавчому рівні податися мені на продовження WP тільки тому, що у дитини цей строк на 1.4 довше? Підкажіть, будь-ласка, звідки у Вас ця інформація? Чи просто спробувати податися за зняття обмежень по медицині?