PR CUAET
-
Перше ж запінене повідомлення дасть вам відповідь)
-
І ще запитання з приводу аплікації для дитини, один з батьків вже давно пр, і зараз робиться лише для неї аплікація. Для неї сплачувати візовий збір як dependant чи основний аплікант? Аплікація лише для дитини. Дякую 😌
-
Ну для цілей подачі на pr вони переводяться в аналогічну 12 бальну шкалу, там є таблиці на сайті, і якщо набрати 7 то якраз можна претендувати на pr по цій програмі, пройти по французькій категорії. Я так розумію, що 7 це десь B2
-
Ви серйозно? 5 повідомлень вище відповідь на ваше питання і воно ж тут піднімається 36 разів на день.
-
Звичайно. Всі документи що ви прикріпляєте мусять бути або англійською/французською або перекладені на одну з цих мов
-
Доброго дня, в мене запитання, чи можна покидати територію Канади, після того як аплікація submitted, 7-10 днів, є дійсна туристична віза для вʼїзду.
-
Але треба робити переклад , я правильно розумію ? Дякую за відповідь .
-
Якщо у когось ще є досвід або якась корисна інформація, пишіть 😊 Бо по англійським тестам повно інформації, навіть в цьому каналі, а французька не така популярна як я бачу.
-
Дійсний
-
Я не знаю що таке 7, там в мене було спікінг 356, щось 289, там інша система балів , а не як в селпіпі
-
Лише в Києві і лише в одному кабінеті на все місто. Абсолютно не реалістично в умовах війни
-
Підкажіть будь ласка , витяг з дії не дійсний ?
-
від першоджерела, так сказати
-
так воно їм і не треба. там документ відразу із офіціної інстанції - МВС
-
Мені потрібно набрати 7, але райтінг і особливо спікінг мабуть ще треба для цього трохи підтягнути.
-
Ну так. Цікавіше за все тим хто з України подається) в них-то консульства нема))
-
Мову на 9999 треба
-
бо тоді це були реально довідки. а зараз під час воєнного стану довідки не дають, лише витяги
-
дякую за відповідь, наскільки я розумію, то року має вистачить, за досвід дуже мало балів дають, краще мову підтягнути в цьому випадку.
-
Як я писала вище є порівняння іспитів , пошукайте в інтернеті
12 Jan 2024, 17:45
1618/429374
about a minute ago