PR CUAET
-
Я вище прикріпила опитування, воно анонімне(сподіваюся), голосуйте за ваш варіант. Якщо можете надати більше інформації, на кшталт точної дати, чи місцезнаходження основного апліканту - також можете додати. Можете писати мені в приватні, я створю табличку.
-
У мене дитина старша від першого шлюбу. Батько дитини пішов в своїй країні до нотаріуса та написав документ, що він не проти щоб його донька жила навчалася отримувала статус permanent residence Canada, та громадянство. Я цей документ перевела та завірила у перекладача.
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка: у дитини закінчився паспорт а разом із ним і Візітор рекордс. Зробили новий паспорт, отримали новий Стаді перміт, подались на нього в січні місяці, але він прийшов без позначки CUAET, зараз МСП надіслало нам рахунок на 75 долларів. Так і повинно бути чи щось ще можна змінити? Можливо ми щось не так зробили? Можливо якось виправити цю ситуацію?
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка: у дитини закінчився паспорт а разом із ним і Візітор рекордс. Зробили новий паспорт, отримали новий Стаді перміт, подались на нього в січні місяці, але він прийшов без позначки CUAET, зараз МСП надіслало нам рахунок на 75 долларів. Так і повинно бути чи щось ще можна змінити? Можливо ми щось не так зробили? Можливо якось виправити цю ситуацію?
-
Це ж вічна гра у вгадай переможця: «інфляція vs зарплата vs вартість житла»
-
У мене така ж ситуація. Теж не розумію що дальше робити
-
100% на картах что ли расклад сделать 🤣
-
Привіт! Скажіть будь ласка, якщо я створила і засабмітила профіль в ЕЕ, чи можу я потім його редагувати? Досвід роботи, персональні дані? Чи наприклад другу мову доздам після створення
-
Все можу редагувати? Не тільки екзамени? Просто хвилююсь що коли засабмічу, нічого не зможу змінити
-
Так все просто: поки іммігрантів буде більше, ніж будівництва й економіка не встигає за притоком людей - буде й інфляція й ціна житла в гору. (така собі диванна аналітика :) )