PR CUAET
-
Доброго вечора, можливо хтось знає,Паспорт є прострочений, але з печаткою про продовження.Чи можна податись на u4u з таким паспортом ?
-
100% на картах что ли расклад сделать 🤣
-
Привіт! Скажіть будь ласка, якщо я створила і засабмітила профіль в ЕЕ, чи можу я потім його редагувати? Досвід роботи, персональні дані? Чи наприклад другу мову доздам після створення
-
Платив на пошті, нічого нікуди не відправляв, через тиждень вони просто пропали з кабінету
-
Він юридично дитині ніхто. Тому і складність, як це все зробити правильно.
-
Город и провинцию куда прилетели
-
Треба прожити 730 днів сумарно в Канаді з часу отримання PR щоб була можливість його продовжити
-
Насколько я знаю то да сегодня консультант мне об этом сказала. Что я могу и диплом добавить второй когда его подтвержу и поменять паспортные данные
-
Все можу редагувати? Не тільки екзамени? Просто хвилююсь що коли засабмічу, нічого не зможу змінити
-
Так все просто: поки іммігрантів буде більше, ніж будівництва й економіка не встигає за притоком людей - буде й інфляція й ціна житла в гору. (така собі диванна аналітика :) )
-
Так
-
відповідь від ircc сьогодні: We’re experiencing a high volume of requests, so our response may be delayed. We’ll respond to your inquiry as soon as possible. Our agents do not have access to more information about your case status or processing times than you can access online. The processing office will contact you if further information is needed. все те саме - чекайте))
-
Всеравно ворк
-
У меня ворк новая виза, а мой инишиал визит был по старой где вместо ворк было написано визит. Все равно ворк писать?
-
Так, можете
-
Дуже дякую всім за пояснення
-
Можете редагувати самостійно до ІтА Після отримання ІтА лише через вебформу
-
Выше ответила
-
Так. Підтверджую, що дане опитування анонімне
-
Продовження ворк перміта в аеропорту. Монреаль. Не пустили до офіцера, сказали вокр перміт валід, сзаду є телефон, дзвоніть туди і там кажіть, що хочете продовжити
12 Jan 2024, 17:45
161946/433028
3 minutes ago