PR CUAET
-
відповідь від ircc сьогодні: We’re experiencing a high volume of requests, so our response may be delayed. We’ll respond to your inquiry as soon as possible. Our agents do not have access to more information about your case status or processing times than you can access online. The processing office will contact you if further information is needed. все те саме - чекайте))
-
Всеравно ворк
-
У меня ворк новая виза, а мой инишиал визит был по старой где вместо ворк было написано визит. Все равно ворк писать?
-
Так, можете
-
Дуже дякую всім за пояснення
-
Можете редагувати самостійно до ІтА Після отримання ІтА лише через вебформу
-
Выше ответила
-
Так. Підтверджую, що дане опитування анонімне
-
Продовження ворк перміта в аеропорту. Монреаль. Не пустили до офіцера, сказали вокр перміт валід, сзаду є телефон, дзвоніть туди і там кажіть, що хочете продовжити
-
Всім доброго вечора.Скажіть будь ласка маємо таку ситуацію.Аор в жовтні місяці,запит на мілітарі в кінці грудня і тиша.Чи це нормально?Що робити в такій ситуації? Підкажіть будь ласка.
-
Мені здається достатньо перекладу рішення суду про лишення його батьківських прав.
-
Я сплатила теж в банку, сказали нічого відправляти не потрібно через 48 годин вони самі побачать оплату
-
@OstapBosak доброго вечора. Підскажіть, якщо дитина від першого шлюбу в мене, а головним аплікантом буде чоловік, то він вказує в заявці мене і мою дитину також?
-
Скажите, в кабинете висит апрув по ворк пермиту сегодняшним числом, но письма ещё нет. Когда оно прийдёт ?
-
Дякую 🤝
-
Вы отслеживаете через tracker или gckey? Там какой статус сейчас?
-
Вітаю !!! Ви мені вселили надію У мене та сама програма,AOR прийшов 8 лютого Досі чекаю на біометрію
-
Поделитесь опытом, как получить справку со Вьетнама?
-
Я щось трохи заплуталась. Підкажіть, будь ласка, які умови до «une offre d’emploi validée”? Ти маєш попередньо пропрацювати там до подачі заявки? Чи маєш ти залишатись з цим роботодавцем у період розгляду заявки? Чи зобовʼязаний роботодавець зазначати терміни, на скільки він підписує контракт на роботу?
-
"імм візи" - питання ж йде саме про вже отриману імміграційну візу на PR депенданта , який не в Канаді?
12 Jan 2024, 17:45
161957/474652
4 days ago