PR CUAET
-
Коли дивишся оголошення і коли ти шукаєш житло - 2 різні речі, я в цьому переконалася на 1000%. В один прекрасний момент я хотіла плюнути і закрити цю тему, я казала що не хочу ніяких пошуків, ніяких оферів. За місяць ми подивилися близько 15 таунхаусів, дали 9 оферів і лише на 1 отримали позитивну відповідь. Коли я розказувала знайомим про наші пошуки, вони не сильно вірили, поки самі не почали шукати 😂😂😂
-
Привет! Может у кого-то была похожая ситуация. Я записалась на оформление нового загран паспорта ребенку, но у нее нет справки о регистрации гражданина Украины (рождена за границей). Что делать? Без этой справки документы не примут?
-
Не приймуть. Спочатку треба оформлювати довідку про реєстрацію громадянином/громадянкою України. Ця довідка зазвичай довго виготовляється. Їх в Україні на місці раніше місяць цілий робили. За кордоном (через консульство), тож буде ще довше
-
Нехай щастить
-
У нас родичі не можуть податися на паспорт через те, що немає довідки про громадянство. У вас не приймуть документи
-
дякую, буду враховувати це :)
-
Скажите пожалуйста, какого числа вы подавались? Мы подавались в 20-тых числах марта, и все еще ждем сообщение, хотелось бы узнать, какого числа была ваша заявка
-
17.03
-
Я знаю, там ціни взагалі треш. У мене сестра проживає в Ейдрі біля них квартира виставлена за 440 тис 🤯 ну їх рієлтор навіть сказала що це занадто і вона буде моніторити її щоб дізнатися за яку ціну вона уйде.
-
им важно где именно приземлился самолёт или что было моей точкой назначения? Я прилетел в изначально в Калгари, а потом была пересадка в Эдмонтон
-
В Калгари тоже самое… 🤦 У нас до сих пор приходят на имэйл письма с ценами от нашего риэлтора. И мы от них в шоке. Все дорожает на глазах и при этом все разлетается очень быстро 🙃
-
Спасибо
-
У чоловіка така ж ситуація (( і балів по ЕЕ не добирає бо мова слабка і вік (там взагалі кожен рік 10 балів втрачає🤯)
-
Тоді вам ще легше в тому плані, що жоден дозвіл від нього не вимагається. Не зможе ставити палки в колеса. Перекладу рішення суду буде достатньо. Я б на всякий випадок зробила нотаріальний переклад.
-
У меня вопрос: я клиент банка CABC. Могу я погашать кредит Viza card частями? Не собираюсь так делать постоянно. Первый раз в этом месяце не вписалась… не повлияет ли это на кредитную историю? Что скажете?
-
Доброго дня При подачі на ПР хтось брав справку про несумісність з Румунії? Як її замовити, може хто знає?
-
Питання, можливо, виникло через те, що часто згадується 6-місячний період часу, протягом якої людина з апрувом має прибути до Канади. Я теж таке десь бачила
-
дякую, дуже цікаво.
-
Імміграційну візу (тип immigrant) дають рівно на 1 рік від дати зарахування медицини. Тож на срок в 10 місяців спокійно може бути віза. Моя імм віза була на 11 місяців.
-
Ми подавалися не самі з міграційним.Підкажіть як можна відслідковувати,я щось заплуталася.
12 Jan 2024, 17:45
162052/429785
5 minutes ago